- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Allah affetsin günahlarımı, bedelini ödedim, ödüyorum ajsjsjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah affetsin günahlarımı, bedelini ödedim, ödüyorum ajsjsjs
Bakalim kac saat dayanacak terbiye olayimiz ahshs
resmen agzımdakı kahveyı puskurttum yaa
Basliktan çıkmadan önceki son sozleri....Teşekkür ederim
İyi insanlarmışsınız aslında asdfg
Ne oldu en son sokaklara atacaktin kendini, uzun süre de ses çıkmayınca süphelenmedim değil
Arkadaslarinizi duzgun secin. Bak benimkilerin hepsi ehlaksiz, hepsi buradaBir gece de insanlari konuya çağırmakran çekinir olduk, biraz zaman geçince dükkanı toptan kapatmamız icap edebilir
Sokaga cikmasin diye beyi bir takim onlemler aldiysa zaarNe oldu en son sokaklara atacaktin kendini, uzun süre de ses çıkmayınca süphelenmedim değil
Yea öyle deme kendine, ben seni +18 konularda ki yorumlarından beri gizli gizli seviyorumArkadaslarinizi duzgun secin. Bak benimkilerin hepsi ehlaksiz, hepsi burada
Terbiyeli mi olacagız?Bakalim kac saat dayanacak terbiye olayimiz ahshs
Kiyamam bebeyimsinn. Ben de seni seviyorum ❤Yea öyle deme kendine, ben seni +18 konularda ki yorumlarından beri gizli gizli seviyorum
Bir saat dayansak yeterTerbiyeli mi olacagız?
Bilmez miyim, ama bende gizli gizli okuyordum o konularıKiyamam bebeyimsinn. Ben de seni seviyorum ❤
+18 konular ozel ilgi alanim
He dimi fkdfk uyuma saatleri gelirBir saat dayansak yeter
Ben de tanimiyom. Bilenler bilmeyenlere anlatsinBen yenı gelen üyeleri pek tanımıyorum
Kk tarihi alan hocalar anlatsın
Dkdkdk ne kadar terbiyeli duracam?