• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Allah affetsin günahlarımı, bedelini ödedim, ödüyorum ajsjsjs
1BAE25E9-3F7A-4D8E-B343-1A3F533E4D93.jpeg

N nscckts Hanımcığım biz burada goy goy başlığı açtık. Sevdiğimiz insanları da çağiriyoruz.. Siz de öylesiniz. Arada azıcık yoldan çıkıyoruz ama genelde iyi insanlarız bence. Siz de gelin. (Arkadaşlar terbiye konusunda yazdıklarımı hatırlıyor musunuz?) 😐
Bakalim kac saat dayanacak terbiye olayimiz ahshs

N nscckts Hanımcığım biz burada goy goy başlığı açtık. Sevdiğimiz insanları da çağiriyoruz.. Siz de öylesiniz. Arada azıcık yoldan çıkıyoruz ama genelde iyi insanlarız bence. Siz de gelin. (Arkadaşlar terbiye konusunda yazdıklarımı hatırlıyor musunuz?) 😐
resmen agzımdakı kahveyı puskurttum yaa :D
tesekkur ederım davet ıcın mutlu oldum
:rolleyes: hep bırlıkte cıkalım yoldan delıyım delısın delıyız

Terbiyemin bozuk olduğu belli olmasın diye kaç saat duracağımı yazmamışsın Loreth. Ben 1 saat dayanırım şahsen, dayanamayanlar düşünsün.

Back