- 12 Haziran 2019
- 18.406
- 111.582
- 598
- 37
Ama akşam da ben yokumTabi siz beklersiniz çoluk çocuk akşama yapılacak yemek gailesi yok
Kimdi bizim ekip başımız, bu fotoğraf işini geceye çekelim, aile içi sıkıntı çıkaracak yoksa bu durum, rica ediciyim
Foruma uygunluguna bakayim diye dedim ayol. Totosuna kadar gordugum kadınsın yoksa ahshshSende olan kimsede yok gözün doysun
Vesikalık isteyen yok allahtan diye seviniyordum ama önce selfie dediler kurtuldumYa sen beni bu başlıktaki diğer herkes gibi sapkın düşünceli mi sandın? (Limonsuzzcay ve Yabanelma hariç. Dedikodu gibi olmasın ama alayı terbiyesiz çıktı.) Neyse konumuza dönersek bana vesikalık bile yeter.
Oh rahatladım şimdiBiraz idraktan ders almayı düşündüm ama hemen vazgeçtim
Nasıl ve neden gördün kiForuma uygunluguna bakayim diye dedim ayol. Totosuna kadar gordugum kadınsın yoksa ahshsh
Oh rahatladım şimdigidip yemeğimi yapabilirim artık
Başka atacak varsa atsın zıkkımlanacam da
Hejddj kilo vereyim (yaklaşık 100 yıl sonra)Sen niye atmıyorsun yaa hep bizden bekliyorsun
Vesikalık isteyen yok allahtan diye seviniyordum ama önce selfie dediler kurtuldum
Alıntılamayın pilis
*Foto was here*
Bu fotoğrafta kucağımda çiçek var, tipim de çok hanımcık. Kendimi istemeye gidiyormuş gibi bir halim var.
Hejddj kilo vereyim (yaklaşık 100 yıl sonra)
Merhaba ben bahtsız bedevi. Çocuklarım birbirini ısırdığı için acil bir operasyondan dönüyorum. Tekrar yorulmak ister misiniz?Vesikalık isteyen yok allahtan diye seviniyordum ama önce selfie dediler kurtuldum
Alıntılamayın pilis
*Foto was here*
Bu fotoğrafta kucağımda çiçek var, tipim de çok hanımcık. Kendimi istemeye gidiyormuş gibi bir halim var.
Maske mi diyorsunuz kam onnn
Led bir vele diştiriii
ALINTI YAPMAYIN YAKARIM
FOTOĞRAFTAKİ MEZDEKE ŞEYSİ FİLTREDIR, EVDE NIYE DANSÖZ ŞEYSİ VAR DEMEYIN
Üstüme oturacak diye korkarsın bacım ruh sağlığı önemli kxkdkdSanki biz hepimiz sıfır bedeniz yani lafa bak :))
Göremedimmm
göremediiimmm
Biz kocişleri uyutup buluşuyoruz burada canım, sende öyle yapAma akşam da ben yokumkocişim gelecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?