• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Burada olsaydın napalıımmmm

Ben böyle mi yaptım size aşkolsun. Peki o halde taydımtaki deliklerin bir kısmı sana gelsin:
4536c20f-4890-4dba-9dba-a19d5195c83c.jpg

Bu arada sevdiğim ama onlar goygoy seviyor mu bilmediğim bir kaç üyeyi de etiketleyeyim de günlük sosyal sorumluluğumu yerine getireyim. @captain price , cilek.yagmuru cilek.yagmuru , Limonsuzzcay Limonsuzzcay , @CiRiLLA ... Hey girls! 😗

@Yabanelma bacım sabahın köründe yapmadın di mi o ekmekleri? 😯

Arkadaşlar yeni etiketlediğim insanları ürkütmemek adına bir süre terbiyeli olabilir misiniz? Rica ediyorum bakın.

Hislerimiz karşılıklı Loreth hanımcığım 💜
Ama 5 sayfa falan okudum, hiçbir şey anlamadım 😁
Aralarda pipili şiirler ve ekmek fotoğrafları gördüm. İleri sayfalarda parçalar yerine oturacak mı?

Hislerimiz karşılıklı Loreth hanımcığım 💜
Ama 5 sayfa falan okudum, hiçbir şey anlamadım 😁
Aralarda pipili şiirler ve ekmek fotoğrafları gördüm. İleri sayfalarda parçalar yerine oturacak mı?
Ya o pipili şiirleri görmemiş gibi yap, aslında iyi kadınlardır da arada cozutuyorlar. :confused:
Karantinada hafiften sıyırma belirtileri göstermeye başlayınca birbirimize sardık, olayın özeti bu. Umarım burada kalırsınız, ha ortam çok leş diyorsanız, ben onu anlama kapasitemi yitirdim, kolumdan tutup beni de kurtarın bu hayattan reca ediyorum. :KK53:

Ya o pipili şiirleri görmemiş gibi yap, aslında iyi kadınlardır da arada cozutuyorlar. :confused:
Karantinada hafiften sıyırma belirtileri göstermeye başlayınca birbirimize sardık, olayın özeti bu. Umarım burada kalırsınız, ha ortam çok leş diyorsanız, ben onu anlama kapasitemi yitirdim, kolumdan tutup beni de kurtarın bu hayatta reca ediyorum. :KK53:
Ablacığım üzülüyorum ama pipi değil çk çk nightciğimden öğrenin

Karantinada hafiften sıyırma belirtileri göstermeye başlayınca birbirimize sardık, olayın özeti bu. Umarım burada kalırsınız, ha ortam çok leş diyorsanız, ben onu anlama kapasitemi yitirdim, kolumdan tutup beni de kurtarın bu hayattan reca ediyorum. :KK53:
Kadina bak seviye yukselsin diye mahalleden adam topluyor :D

Back