- 12 Haziran 2019
- 18.404
- 111.582
- 598
- 37
Ben ondan önce uyuyakalıyorum amaBiz kocişleri uyutup buluşuyoruz burada canım, sen öyle yap
Ama fotoğraflar bir bir geliyor, akşama görecek birşey kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ondan önce uyuyakalıyorum amaBiz kocişleri uyutup buluşuyoruz burada canım, sen öyle yap
Ama fotoğraflar bir bir geliyor, akşama görecek birşey kalmadı
Canıma diğğsinnGöremedimmm
göremediiimmm
Puahahhaa bu benım lan aynı kombin var bendeBen böyle mi yaptım size aşkolsun. Peki o halde taydımtaki deliklerin bir kısmı sana gelsin:
Eki Görüntüle 2610311
Ben böyle mi yaptım size aşkolsun. Peki o halde taydımtaki deliklerin bir kısmı sana gelsin:
Eki Görüntüle 2610311
Püüüü kocaları için giyiyorlwr djdjd rahatlar
Siz evde nasıl taytla rahat ediyorsunuz ya ben hiç edemiyorum
Bu arada sevdiğim ama onlar goygoy seviyor mu bilmediğim bir kaç üyeyi de etiketleyeyim de günlük sosyal sorumluluğumu yerine getireyim. @captain price , cilek.yagmuru , Limonsuzzcay , @CiRiLLA ... Hey girls!
@Yabanelma bacım sabahın köründe yapmadın di mi o ekmekleri?
Arkadaşlar yeni etiketlediğim insanları ürkütmemek adına bir süre terbiyeli olabilir misiniz? Rica ediyorum bakın.
Hislerimiz karşılıklı Loreth hanımcığım
Ama 5 sayfa falan okudum, hiçbir şey anlamadım
Aralarda pipili şiirler ve ekmek fotoğrafları gördüm. İleri sayfalarda parçalar yerine oturacak mı?
Ya o pipili şiirleri görmemiş gibi yap, aslında iyi kadınlardır da arada cozutuyorlar.Hislerimiz karşılıklı Loreth hanımcığım
Ama 5 sayfa falan okudum, hiçbir şey anlamadım
Aralarda pipili şiirler ve ekmek fotoğrafları gördüm. İleri sayfalarda parçalar yerine oturacak mı?
Ablacığım üzülüyorum ama pipi değil çk çk nightciğimden öğreninYa o pipili şiirleri görmemiş gibi yap, aslında iyi kadınlardır da arada cozutuyorlar.
Karantinada hafiften sıyırma belirtileri göstermeye başlayınca birbirimize sardık, olayın özeti bu. Umarım burada kalırsınız, ha ortam çok leş diyorsanız, ben onu anlama kapasitemi yitirdim, kolumdan tutup beni de kurtarın bu hayatta reca ediyorum.
Nedenleri aramızdaNasıl ve neden gördün ki
Taytsiz mi geziyon. O daha rahattir tabii ehlaksiz kadin
Ben buradayım, ben de göremedim. Üzülme.Gene ben yokken foto paylaşımları olmuş ehehe. Kaderim görmemek.
Taytsiz mi geziyon. O daha rahattir tabii ehlaksiz kadin
Kadina bak seviye yukselsin diye mahalleden adam topluyorYa o pipili şiirleri görmemiş gibi yap, aslında iyi kadınlardır da arada cozutuyorlar.
Karantinada hafiften sıyırma belirtileri göstermeye başlayınca birbirimize sardık, olayın özeti bu. Umarım burada kalırsınız, ha ortam çok leş diyorsanız, ben onu anlama kapasitemi yitirdim, kolumdan tutup beni de kurtarın bu hayattan reca ediyorum.
Benim gozumde sen pullu Shakira kemeriyle, tuller icinde, bustiyerle falan gezen Mezdekenin kayip bir uyesisin o fotodan sonrainsanların aklına neler getiriyorsun ya çok ayıp
Ben çamaşır suyunda ağarmış bol bol haşırtmanlarla geziyorum valla.
Seninle konuşmak istediğim tek mesele fotoğraf Lyannacığım. Oraya odaklanalım.Kadina bak seviye yukselsin diye mahalleden adam topluyor
Benim gozumde sen pullu Shakira kemeriyle, tuller icinde, bustiyerle falan gezen Mezdekenin kayip bir uyesisin o fotodan sonra