- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Oo baska konularda muhatap olmam diyorsun vay beee.Seninle konuşmak istediğim tek mesele fotoğraf Lyannacığım. Oraya odaklanalım.
Tamam ya foto dedigin nedir ki, atiyorum simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo baska konularda muhatap olmam diyorsun vay beee.Seninle konuşmak istediğim tek mesele fotoğraf Lyannacığım. Oraya odaklanalım.
Oyalama taktiği değildir inşalla.Oo baska konularda muhatap olmam diyorsun vay beee.
Tamam ya foto dedigin nedir ki, atiyorum simdi
insanların aklına neler getiriyorsun ya çok ayıp
Ben çamaşır suyunda ağarmış bol bol haşırtmanlarla geziyorum valla.
Ben agda yaptirdim da noldu sanki.Ben pijamalar ile geziyorum artik. Kil mil artik hepsi var. Atalarimiz neanderthallerden birseyler ögreniyoruz su günlerde
Ben pijamalar ile geziyorum artik. Kil mil artik hepsi var. Atalarimiz neanderthallerden birseyler ögreniyoruz su günlerde
Ablacığım üzülüyorum ama pipi değil çk çk nightciğimden öğrenin
Daha neler neler var az daha ilerle
Puahahaha neden cÇ bitti, c devri başladı artık.
Siz gidin o zaman. 3-4 saate yetişirim ben size
Arkadaşlar uyarımı ciddiye alırsanız sevinirim. Ç yok, Ç öldü.Ç bitti, c devri başladı artık.
Taytsiz mi geziyon. O daha rahattir tabii ehlaksiz kadin
insanların aklına neler getiriyorsun ya çok ayıp
Ben çamaşır suyunda ağarmış bol bol haşırtmanlarla geziyorum valla.
Görmedim ama o sizin güzelliğiniz
Kimle benziyoruz ben kimsenin paylaştığını görmedim ya ama fotoğraf attım çünkü koca yürekli olmak bunu gerektirir
Kendini sev(yersen)Ben agda yaptirdim da noldu sanki.
Puahahaha neden c
Zaten çıplağım demedi mi? Ben de "Bizimkinin de ağı yırtık hava alıyor" demedim mi? Ben mi yanlış anladım giyinik miymiş? Tayt giymiyorum ben efil efil yardır yardır geziyorum donla, oh keyfime siz düşünün, donum da g string demedi mi bu gadın? Dedi. İnanmayan 307 sayfa okusun.
Bu akşam dük diyoruz diğerinden daha anlamlkTiskindiler. İşte alfabede kalanlardan devam. C biter, d getirir dük de yaparız. Buraların dükü olur.
İşte hepinizde esmer güzelisiniz ben benzettimGörmedim ama o sizin güzelliğiniz
Kimle benziyoruz ben kimsenin paylaştığını görmedim ya ama fotoğraf attım çünkü koca yürekli olmak bunu gerektirir
Ya o pipili şiirleri görmemiş gibi yap, aslında iyi kadınlardır da arada cozutuyorlar.
Karantinada hafiften sıyırma belirtileri göstermeye başlayınca birbirimize sardık, olayın özeti bu. Umarım burada kalırsınız, ha ortam çok leş diyorsanız, ben onu anlama kapasitemi yitirdim, kolumdan tutup beni de kurtarın bu hayattan reca ediyorum.
Uuu beybi, en sevdiğim. Gel!Tam 1 haftadır dışarı çıkmadım. Aile evinde huşu içinde yaşıyorum.
Bence benim de terbiyesizleşmeye ihtiyacım var artık
Size yardımcı olamayacağım üzgünüm, kendi düşen ağlamaz.