• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Taytsiz mi geziyon. O daha rahattir tabii ehlaksiz kadin :KK8:
:KK70: :KK70: insanların aklına neler getiriyorsun ya çok ayıp
Ben çamaşır suyunda ağarmış bol bol haşırtmanlarla geziyorum valla. 🥴

Zaten çıplağım demedi mi? Ben de "Bizimkinin de ağı yırtık hava alıyor" demedim mi? Ben mi yanlış anladım giyinik miymiş? Tayt giymiyorum ben efil efil yardır yardır geziyorum donla, oh keyfime siz düşünün, donum da g string demedi mi bu gadın? Dedi. İnanmayan 307 sayfa okusun.

Zaten çıplağım demedi mi? Ben de "Bizimkinin de ağı yırtık hava alıyor" demedim mi? Ben mi yanlış anladım giyinik miymiş? Tayt giymiyorum ben efil efil yardır yardır geziyorum donla, oh keyfime siz düşünün, donum da g string demedi mi bu gadın? Dedi. İnanmayan 307 sayfa okusun.

Aman allahım bunlar nasıl iftiralar kendimi kirletilmiş hissediyorum şu an :skandal:

Ya o pipili şiirleri görmemiş gibi yap, aslında iyi kadınlardır da arada cozutuyorlar. :confused:
Karantinada hafiften sıyırma belirtileri göstermeye başlayınca birbirimize sardık, olayın özeti bu. Umarım burada kalırsınız, ha ortam çok leş diyorsanız, ben onu anlama kapasitemi yitirdim, kolumdan tutup beni de kurtarın bu hayattan reca ediyorum. :KK53:

Tam 1 haftadır dışarı çıkmadım. Aile evinde huşu içinde yaşıyorum.
Bence benim de terbiyesizleşmeye ihtiyacım var artık 😁
Size yardımcı olamayacağım üzgünüm, kendi düşen ağlamaz.

Hepimizin boyle bir arkadasi vardir. Yoksa, o kisi sizsiniz demektir ahhssh
Screenshot_20190218-012856.jpg

Back