Bak biz aynı yaş grubundayuz dkdkd bana ondan dolayı atmalısın başka diyecek bir şeyım yok
Ay bilemedim seçemiyorumYav ben yokken neden fotoğraf atılıyor
Anamla tartıştık o yüzden yemeği öne aldım ödev henüz bitmese de bitecek bugün. Selfie mi istersiniz boydan mı? Bir de kaç dk da düzenlemem lazım mesajımı
Gerçekten her şeyi isteyebiliyor muyuz? Heyecanlandım bak şimcik.Yav ben yokken neden fotoğraf atılıyor
Anamla tartıştık o yüzden yemeği öne aldım ödev henüz bitmese de bitecek bugün. Selfie mi istersiniz boydan mı? Bir de kaç dk da düzenlemem lazım mesajımı
Benim kız da koltuk tepesinde kafama düştü düşecekBen bi halt görmedim, şunları gece yapın ya çocuklarım durmuyor
Yav ben yokken neden fotoğraf atılıyor
+18 olmasınGerçekten her şeyi isteyebiliyor muyuz? Heyecanlandım bak şimcik.
Essahtan gosterecen miCümbür cemaate gösterince sorun yok ama öyle mi?
Ayrıca ben de sana gösterirdim belki, ama sen bilirsin.
Once bana atYav ben yokken neden fotoğraf atılıyor
Gece olmaz. Grce baska fotolar atılıyordur, karisirsa sıkıntıBen bi halt görmedim, şunları gece yapın ya çocuklarım durmuyor
Ne istemeyi düşünüyordun kiGerçekten her şeyi isteyebiliyor muyuz? Heyecanlandım bak şimcik.
Bizde senin rolünü baba oynuyor. Ben rahatım. Çocuklar babalarının evde olmasına alışamadıkları için, sürekli onun peşindeler. Hayat çok güzel.Benim kız da koltuk tepesinde kafama düştü düşecek
Sende olan kimsede yok gözün doysunOnce bana at
Bende istiyorum yaBizde senin rolünü baba oynuyor. Ben rahatım. Çocuklar babalarının evde olmasına alışamadıkları için, sürekli onun peşindeler. Hayat çok güzel.
Bende sayfayı yeniliyorumBeklıyoruzzzzz wp ye bile bakmıyorum kaçırmayayım diye
Ya sen beni bu başlıktaki diğer herkes gibi sapkın düşünceli mi sandın? (+18 olmasın
Ya sen beni bu başlıktaki diğer herkes gibi sapkın düşünceli mi sandın. (Limonsuzzcay ve Yabanelma hariç. Dedikodu gibi olmasın ama alayı terbiyesiz çıktı.) Neyse konumuza dönersek bana vesikalık bile yeter.
Evet evet vesikalık iyidirYa sen beni bu başlıktaki diğer herkes gibi sapkın düşünceli mi sandın? (Limonsuzzcay ve Yabanelma hariç. Dedikodu gibi olmasın ama alayı terbiyesiz çıktı.) Neyse konumuza dönersek bana vesikalık bile yeter.
Tabi siz beklersiniz çoluk çocuk akşama yapılacak yemek gailesi yokBeklıyoruzzzzz wp ye bile bakmıyorum kaçırmayayım diye
Ay ağzımı kırıyım, pardon. Sen de bozmadın çizgini. Öpüyom.Ben ben Bihter
Ay ağzımı kırıyım, pardon. Sen de bozmadın çizgini. Öpüyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?