• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Tabi siz beklersiniz çoluk çocuk akşama yapılacak yemek gailesi yok 🤣
Kimdi bizim ekip başımız, bu fotoğraf işini geceye çekelim, aile içi sıkıntı çıkaracak yoksa bu durum, rica ediciyim :KK70:
Ama akşam da ben yokum 🙄 kocişim gelecek çünkü 😄

Ya sen beni bu başlıktaki diğer herkes gibi sapkın düşünceli mi sandın? ( Limonsuzzcay Limonsuzzcay ve Yabanelma Yabanelma hariç. Dedikodu gibi olmasın ama alayı terbiyesiz çıktı.) Neyse konumuza dönersek bana vesikalık bile yeter. :confused:
Vesikalık isteyen yok allahtan diye seviniyordum ama önce selfie dediler kurtuldum 😄😄😄

Alıntılamayın pilis
*Foto was here*

Bu fotoğrafta kucağımda çiçek var, tipim de çok hanımcık. Kendimi istemeye gidiyormuş gibi bir halim var.

Vesikalık isteyen yok allahtan diye seviniyordum ama önce selfie dediler kurtuldum 😄😄😄

Alıntılamayın pilis
*Foto was here*

Bu fotoğrafta kucağımda çiçek var, tipim de çok hanımcık. Kendimi istemeye gidiyormuş gibi bir halim var.
Merhaba ben bahtsız bedevi. Çocuklarım birbirini ısırdığı için acil bir operasyondan dönüyorum. Tekrar yorulmak ister misiniz? :KK61:Niye ya niye ben?

Back