Hamuru akşamdan yoğurdum canım, sabaha dinlendirip fırına sürülmesi kaldı sadeceBu arada sevdiğim ama onlar goygoy seviyor mu bilmediğim bir kaç üyeyi de etiketleyeyim de günlük sosyal sorumluluğumu yerine getireyim. C captain price , @cilek.yagmuru ,Limonsuzzcay , @CiRiLLA ... Hey girls!
Yabanelma bacım sabahın köründe yapmadın di mi o ekmekleri?
Valla cansınBu arada sevdiğim ama onlar goygoy seviyor mu bilmediğim bir kaç üyeyi de etiketleyeyim de günlük sosyal sorumluluğumu yerine getireyim. C captain price , @cilek.yagmuru ,Limonsuzzcay , @CiRiLLA ... Hey girls!
Benim dışımda herkes mi hamarat yavKreplerine ekmeklerimle meydan okuyorum
Günaydın, uslu uslu durduğumuz bir gün olsun.
Kreplerine ekmeklerimle meydan okuyorum
Günaydın, uslu uslu durduğumuz bir gün olsun.
Ellerine sağlık. Ben de yumurta haşladım. O da az iş değil.Hamuru akşamdan yoğurdum canım, sabaha dinlendirip fırına sürülmesi kaldı sadece
Yoooo.Benim dışımda herkes mi hamarat yav
Gunaydin kızlar.
Bak hamarat kadinlar erkenden kalkmış. Ben hala uyku pesindeyim
Tovbe ya dogurmayacam ben aaaa.Hamarat kadın uyuyacaktı.
Pacasindan sürüklenerek
Anneeeeaaaa kirrpiiiiiiiiii
Diye uyandırıldı.
Darısı başına.
Üzdün sabah sabahŞehirlereeee koronaa yağardı her gece
Biz durmadan sevişirdik
Benı evlat edınebilirsin kdkdkd küçük bebeişlerle de ilgilenirim daha ne istiyorsunŞu konuya açıklık getirelim
Babalarımız zengin
Eşim maaşlı çalışan beyaz yaka,
Ben de an itibari ile battim
Zengin olan neyseki benim olmayan baba kendinden hayli küçük bir abla ile yeni aşklara yelken actigi icin görüşmüyoruz. Dolayısı ile bize faydası yok
Diğer babadan gelen hic bir şeyi de sanki üvey evlatmisim gibi esim kabul etmezben ederim o ayrı.
Normal çalışan vatandaşlarız. Arabalarımız hariç mülkümüz yok.
Aha mal beyanı da verdim
Her anlamda.
Sen geç kalkmıssın senın çocuk neden seni uyandırmadı anlamadımGünaydın arkadaşlar sabah sabah sözlerini hatırlamakta zorlandığım bir şarkı ile uyandım. Neyse ki hatırladım.
Şehirlereeee koronaa yağardı her gece
Biz durmadan sevişirdik
Acımasız olma şimdi bu kadarr
Pipi gibi pipi gibi ezip geçme
Bırak da dolansın ayaklarına
Pipi gibi pipi gibi ezip geçmeee
Aha gittim ben biraz da sizin beyninizde çalsın
Benı evlat edınebilirsin kdkdkd küçük bebeişlerle de ilgilenirim daha ne istiyorsun
Dönme, çıkamazsınBuralar karışık diyorsun.
Ben bir ilk sayfaya döneyim
Yalnız katya fkdkd rus oluyor ya
Hikayemızı okudun mu?Dönme, çıkamazsın
Koronadan sapıtıp buraya düştük, sağolsunlar diğerlerini de bozmayalım diye bize tecrit topiği açtılar
Hamaratlığımı şöyle dile getireyim, eşim sabah hamuru görünce madem hamur yoğurabiliyordun 8 yıldır niye böyle gizledin benden dediBenim dışımda herkes mi hamarat yav
Konu ne, ben kaçırdım sanırım :)Bu arada sevdiğim ama onlar goygoy seviyor mu bilmediğim bir kaç üyeyi de etiketleyeyim de günlük sosyal sorumluluğumu yerine getireyim. C captain price , @cilek.yagmuru ,Limonsuzzcay , @CiRiLLA ... Hey girls!
266 sayfadır buradayım, ben de emin değilim. Ama ortam güzel.Konu ne, ben kaçırdım sanırım :)
Ya sabah sabah girme oralara çıkamıyoruz zatenHikayemızı okudun mu?
Yarıds kaldı bitiremedik düşüncelerini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?