- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Hep hanımfendisin sen zatenİhale bana mı kaldı yani
İçiniz rahat ediyorsa böylesi bir duruma diyecek sözüm yok size
Sessiz hanımefendi buldunuz tabi beni, cirkeflesmez sineye çeker dediniz değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep hanımfendisin sen zatenİhale bana mı kaldı yani
İçiniz rahat ediyorsa böylesi bir duruma diyecek sözüm yok size
Sessiz hanımefendi buldunuz tabi beni, cirkeflesmez sineye çeker dediniz değil mi
Ah işte hiç bilmiyorum ki bu işleri ben
Kafayı mı kırdın, karantinadan mı bunaldın? Gel ne olursan geelll
3nity
@filmdelisi
Alicja
@Vander
Lyanna Mormont
@Nana
Idrakyollariiltihabi
Yokuspokus
Yabanelma
@Astoria
@NeverOne
@Loreth
Aaa Mune bana miras bırakmış başlığı
Ahsjjsjdjs
Laaaannnnn
Yokuspokus
Idrakyollariiltihabi
Lyanna Mormont
@Vander
Yasakladım Bel altı muhabbet.
Edebinizle orgu modelleri, yemek tarifleri, leke çıkarma ip uçları, çocuklarla etkinlikler falan paylaşacaksiniz
Ahfjakkamd
Tamamdır. Dantel modeli paylaşıyorum evet buyruğğn:
Hangi markanın djjdd o delikleri kapa dava açarlarTamamdır. Dantel modeli paylaşıyorum evet buyruğğn:
Tamamdır. Dantel modeli paylaşıyorum evet buyruğğn:
Az önce yeni çarpıldım fkdkdkdkd sıra sıra en küçük 2. Kişi de sıra djjddj@Vander 'e de kitleyebiliriz aslında. Genç o, telafi eder sonra.
Tek bir soru soracagım vibratörden solunum cihazı aklına yattı mı?Dur ben azcık Idrakyollariiltihabi alayım, sonra @Vander e yükleriz.
İdrak neydi öyle idrak, ben böyle bir kırbaçtan kelepçeden teknoloji görmedim. 2900 910 90 90lı yıllardan geldiği söyleniyor, vibratörden solunum cihazıymış. Oldu bacanağımdan da görümcem.
Ay bende elmali kurabiye istiyorum
Son kalan 2 elmami harcayacagim o kdr istiyorum
Tarifin varmi
Olayi yine tarife baglayalim
En küçük ikinci Alicja sanırımAz önce yeni çarpıldım fkdkdkdkd sıra sıra en küçük 2. Kişi de sıra djjddj
En küçük ikinci Alicja sanırım
Yavrucagın ne dedıgını dkkds hiç anlamadım ana değilim ya ondanBu arada benim oğlanın masal anlatışı 2 gün önce, sona doğru coştu:
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
Yaş diye düşünmüştüm ben ama?Ne olmuş ne küçük
Sen hesap mı yapıyorsun, ben genelde Pazartesi başlar Salı bozarımBenim prensibim de pazartesi başlamak.
Bozduğum zaman hesap yapmak kolay oluyor. "Pazartesi başladıım, bugün salııı, he bi gün yabmışım işte" diye
Yaş yaş ama analık sıfatı 5 6 yıl daha ekler dkdks direkt sıra sana geldi kader ne yapacan evlilik dr 5 yıl eklese yaşa evet evet sıra sendeYaş diye düşünmüştüm ben ama?
@Vander ne olarak ikinci en küçük diye soruyor alicja
Yaş diye düşünmüştüm ben ama?
@Vander ne olarak ikinci en küçük diye soruyor alicja
Elmalı Kurabiye Tarifi, Nasıl Yapılır? Videolu, Resimli Anlatım - Nefis Yemek Tarifleri
Öyle bir elmalı kurabiye yaptık ki, bir yiyen bir daha isteyecek! Her seferinde aynı lezzet, tam ölçü. Videolu, resimli bu pratik tarifi kaçırmayın.www.nefisyemektarifleri.com
Tarifi şuraya bırakayım, konumuz ilk günkü amacına hizmet etsin
Tek bir soru soracagım vibratörden solunum cihazı aklına yattı mı?