- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Bil bakalım nereye gittilerOrtalığı karıştırıp kaçtılar yalnız farkında mısın?
Ne idrak ortada ne night.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bil bakalım nereye gittilerOrtalığı karıştırıp kaçtılar yalnız farkında mısın?
E iyi işte tam zamanı.Babayı sevmiyor :/
Bil bakalım nereye gittiler
O zaman çocuğa da içir, başka şey gelmedi aklıma.Babayı sevmiyor :/
İki çatal yerim tamam.Yapma.
Yapacaksan da iki çatal ye.
Sonra da evde egzersiz
Nike training mi indirirsin, instagramdan mi bulursun
Leslie ile mi yurursun
Sana kalmış
Night'ın depresyon hırkasıyla idrak'in üç günlük çorapları çıktı herhalde.Bil bakalım nereye gittiler
Basit erken kalkan abdestsizdir erkenden kalkar şöyle yıkanır dkkd herkesın son gorulmelerine bakılsınYarin abdest kontrolunu kim yapsin
Ortalığı karıştırıp kaçtılar yalnız farkında mısın?
Bende elmalı kurabiye yapacaktımBen de sabah kalkınca brownie yapayım diyordum
Basit erken kalkan abdestsizdir erkenden kalkar şöyle yıkanır dkkd herkesın son gorulmelerine bakılsın
Benim günahımı da Yabanelma almıştı.Günahımı alın diye bekledim kenarda. Oh şükür bu gecenin karasından da yırttık.
Benim cennet yolum bu arkadaşım, tavsiye ederim. Gıybetin yapılması için çekilecen bir süre, sonra mis. Başka türlü kurtaramam.
Bende elmalı kurabiye yapacaktım
Hamur yoğurdum sabah ekmek yapacağım kaç dilim yerim sıcak sıcak.
Ben diyettir sağlıklı beslenmedir böyle şeylere Pazartesi Güleri başlamayı prensip edindiğim için sizlere ik gün sonra eşlik ederim
Benim prensibim de pazartesi başlamak.Bende elmalı kurabiye yapacaktım
Hamur yoğurdum sabah ekmek yapacağım kaç dilim yerim sıcak sıcak.
Ben diyettir sağlıklı beslenmedir böyle şeylere Pazartesi Güleri başlamayı prensip edindiğim için sizlere ik gün sonra eşlik ederim
@Vander 'e de kitleyebiliriz aslında. Genç o, telafi eder sonra.
Biz onun yaşlarındayken ne zenci bilirdik ne -çok affedersin- p....s azizim, yeni nesil ne biçim bozmuşAlırsa kilitleriz, zaten zenci çükü diyen oydu ilk.
Biz onun yaşlarındayken ne zenci bilirdik ne -çok affedersin- p....s azizim, yeni nesil ne biçim bozmuş
İhale bana mı kaldı yaniBu işler böyle. Belli oldu. Yabanelma 'ya kilitleniyor işin sonu. Yine alır bekle sen.
Geçmiş olsun Yabanım gülüm.
İhale bana mı kaldı yani
İçiniz rahat ediyorsa böylesi bir duruma diyecek sözüm yok size
Sessiz hanımefendi buldunuz tabi beni, cirkeflesmez sineye çeker dediniz değil mi
Ah işte hiç bilmiyorum ki bu işleri benKuzum dikkat et, @Vander 'den alıyon. Aman diyeyim. Yükleyecekken yüklenme şşş ayık ol.