Geçti yav djdd şükür canım gözlerim
Yokluklarını göstermesin allah
Bugunluk çarpılacak işler yapmıcam
Bi uyari geldi diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçti yav djdd şükür canım gözlerim
Yokluklarını göstermesin allah
Bugunluk çarpılacak işler yapmıcam
Benim zihnime sen böyle yazilmışsın canım ya o yüzden sebep seni hedef gösterdim yoksa gecenin yıldızları Idrakyollariiltihabi ve @Night ClubAboo konu nasıl bana döndü...
Emcük diyen zenci diyen çük diyen hep başkaları, niye benim üstüme kaldı şimdi bu
Hatta bak ne demişim.. Hep günahımı alıyorsunuzCanım yalnız olmadığımı bilmek ne kadar güzel derken, sorgulama yapacağını görüyorum sen bilirsin ama hiç gerek yok öyle şeylere
Ben bilemedim ki bu grup böyle olacak, hobi diye kandırlar bizi konu nerelere geldi
Gerçi Lyanna Mormont varsa ortalık karışır bilmeliydim
Konuşmaları böyle okuyorum
Eki Görüntüle 2610092
3nity nın dediğine göre küçüğüm diye çarpılıyorum ckkdk buyuyene kadar beklicem doğumgunumden sonra sahalarda olucamBi uyari geldi diyosun
Vay arkadaş insanın adı çıkacağınaBenim zihnime sen böyle yazilmışsın canım ya o yüzden sebep seni hedef gösterdim yoksa gecenin yıldızları Idrakyollariiltihabi ve @Night Club
Sorma ya ben de bakayım ne gibi etkinlikler, ekmek tarifleri falan paylaşılmış,gördüğüm şeylere bakValla ben atlaya atlaya okudum.
Bir yerden sonra terbiyem musade etmedi.
Evli barklı, iyi aile kızı olduğum için
Uyum sağlayamadım bu kadarına
Konunun başında yumurtalı ekmek tarifi alıyordum ben meğerse ekran koruyucuymuş onlarSorma ya ben de bakayım ne gibi etkinlikler, ekmek tarifleri falan paylaşılmış,gördüğüm şeylere bak
Sorma ya ben de bakayım ne gibi etkinlikler, ekmek tarifleri falan paylaşılmış,gördüğüm şeylere bak
Konunun ilk başında yumurtalı ekmek tarifi alıyordum ben meğerse ekran koruyucuymuş onlar
Ben 3 kilo aldım onu şimdiden yazalım da...Sabaha yeni bir gün olacak.
Azıcık toparlanıp gelin
Grubun body ekrem i olarak egzersiz yoklaması alacağım ona gore
Karantinadan kilo alıp çıkanın alnını karışlarım.
(Külyutmaza bagladı)
Sabaha yeni bir gün olacak.
Azıcık toparlanıp gelin
(Külyutmaza bagladı)
Ortalığı karıştırıp kaçtılar yalnız farkında mısın?Arkadaşlar gün kahvaltıyla başlıyor,
Yumurtalı ekmek
Arada çocuklardan şikayet
E geceye doğru da bunlar olacak, ya ne olacağdı?
Bende +2 ile başlıyorumBen 3 kilo aldım onu şimdiden yazalım da...
3nity nın dediğine göre küçüğüm diye çarpılıyorum ckkdk buyuyene kadar beklicem doğumgunumden sonra sahalarda olucam
Babaya kakalasan?Çocuğun köpek dişleri çıkarken tekila night yapan kafama s.çam. gidip coronalı direk yalasam daha risksizdi.
Ben bir kilo verdim not edilsin.Sabaha yeni bir gün olacak.
Azıcık toparlanıp gelin
(Külyutmaza bagladı)
Ben de sabah kalkınca brownie yapayım diyordumBende +2 ile başlıyorum
La ben 15 kilo verdim doğumdan sonra.
Yine veremem. Yoruldum diyet yapmaktan 4 ayda saftım kaydı.
Boğazı tutup hareket ediyoruz.
Babayı sevmiyor :/Babaya kakalasan?
Yapma.Ben de sabah kalkınca brownie yapayım diyordum