Sıkılmazmısım senin için demiştim dkdkd iyi bul da birini rakip eleyelimFarklı erkeklere değil ya, bir tane erkeğim olsun, onun geyşası olayım Benden de ne geyşa olur ya ahfah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkılmazmısım senin için demiştim dkdkd iyi bul da birini rakip eleyelimFarklı erkeklere değil ya, bir tane erkeğim olsun, onun geyşası olayım Benden de ne geyşa olur ya ahfah
Özelden yaz yahu ablam değilsin yaşıtımsım dkkdd muhtemelen çok fesat anladın fkfkkf
Bak sana baştan söylüyorum benden bilme öyle şeyleri. Benim cenabet olacak imkanım yok tövbe ya konuşturuyorsunuz insanıSabah aramızdaki cenabeti bulmaya çalışmakla uğraşmayalım, herkes abdestini alıp yatsın temiz temiz. sonra en son ben geldim diye, suçlu ilan ediliyorum
Bi benim fesat di miğ? İşte dost bildiklerim...
Lyanna Mormont bacım yetiş. Denize düştüm Idrakyollariiltihabi gel sarılayım sana.
He o bacı ben yılan he mi. Yılan dedin de aklıma geldi ajwjwjeje
AhshfhAynı anda kalkıyor banyoya beraber gidince evet ajwjwjsje
Kız ben senin rakibin değilim, hedef kitlemizde yaş kriterlerimiz farklıSıkılmazmısım senin için demiştim dkdkd iyi bul da birini rakip eleyelim
He o bacı ben yılan he mi. Yılan dedin de aklıma geldi ajwjwjeje
Dilimin ucuna neler geldi de tuttum kendimiYapmaaaa yapmaaa
Bazen nfjddj belli olmaz kdkd bir 10 yıl sonrasını dusunmek lazımAhshfh
Kız ben senin rakibin değilim, hedef kitlemizde yaş kriterlerimiz farklı
Ulan ben 10 yıl yalnız mı kalıcam döverim seni gece geceBazen nfjddj belli olmaz kdkd bir 10 yıl sonrasını dusunmek lazım
Yaralara tuz bastım zaar.Bekarların ağustosa kadar imkanı olmayacak gibi cenabet için
Dilimin ucuna neler geldi de tuttum kendimi
Bekarların ağustosa kadar imkanı olmayacak gibi cenabet için
Dilimin ucuna neler geldi de tuttum kendimi
Hshdjs öylesi nerede 5 kişiyiz evde dkdkdkSen tıp okuduğuna emin misin?
Cenabet olmak için adama gerek yok yahu.
Onu da ben mi anlatayım
Sen tıp okuduğuna emin misin?
Cenabet olmak için adama gerek yok yahu.
Onu da ben mi anlatayım
Çok masumsunSehpa ayağı?
Çok masumsun
Sehpa ayağı?