Djjdjskd ne yapayım en kötüsünü düşünüyorum hepKızım house culuk oynayacak başka yer bulamadın mı?
Aklımda tek spru neden bu gruptan tek ben çarpıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Djjdjskd ne yapayım en kötüsünü düşünüyorum hepKızım house culuk oynayacak başka yer bulamadın mı?
Djjddjd evet de gece görmesi az olan ışıkta daha iyi görüyor ama
Onu anlayamadım ben
Doktora dedim bir kaç kere önemsemedi
Numara farkı da var baya aralarımds
Sjjdjs evcilik derken dkdkd dizi housedan bahsetti dkdkd yaEvcilik Iyy
Evet onu anladım kendi kendime iğrenç espri yapmıştımSjjdjs evcilik derken dkdkd dizi housedan bahsetti dkdkd ya
Yok daha az bozuk olan göz şuan gece az goruyor meyse organ bagısına yazılırken gozlerım hariç demiştim dkkddk@Vander uykusuzsun ve çok fazla ekranla haşir neşir oluyorsun.
Dinlen, sabaha geçmezse bakarsın tekrardan
Diyabet retinopatisi değildir
Zaten daha bozuk olan gözüm diyorsun. Diğer gözün olsa o zaman düşünürdün.
Djjdjskd ne yapayım en kötüsünü düşünüyorum hep
Aklımda tek spru neden bu gruptan tek ben çarpıldım
Hıı yaz anam yaz tam konu değişmişti tekrar hortlatOf aralara bakayım dedim, görmemem gereken her şeyi gördüm. Zenci, çük falan...
Of aralara bakayım dedim, görmemem gereken her şeyi gördüm. Zenci, çük falan...
Hıı yaz anam yaz tam konu değişmişti tekrar hortlat
Canım yalnız olmadığımı bilmek ne kadar güzel derken, sorgulama yapacağını görüyorum sen bilirsin ama hiç gerek yok öyle şeylereValla ben de sen gibiyim bacım sanki başka bir dil konuşuyorlar biz bu hayatta birşeyleri eksik mi bıraktık ne yaptık bu gece sorgulayacağım kendimi
Sen iyisin de çevren kötü bebeyim.
Canım yalnız olmadığımı bilmek ne kadar güzel derken, sorgulama yapacağını görüyorum sen bilirsin ama hiç gerek yok öyle şeylere
Ben bilemedim ki bu grup böyle olacak, hobi diye kandırlar bizi konu nerelere geldi
Gerçi Lyanna Mormont varsa ortalık karışır bilmeliydim
Yok benim beyim müsade etmez böyle şeylere sana iyi derslerBen ders alicam valla İdraktan seni bilmem ahahahahah
EMCÜKHıı yaz anam yaz tam konu değişmişti tekrar hortlat
Aboo konu nasıl bana döndü...Canım yalnız olmadığımı bilmek ne kadar güzel derken, sorgulama yapacağını görüyorum sen bilirsin ama hiç gerek yok öyle şeylere
Ben bilemedim ki bu grup böyle olacak, hobi diye kandırlar bizi konu nerelere geldi
Gerçi Lyanna Mormont varsa ortalık karışır bilmeliydim
Sus sus açma tekrar o konuları zaten zor kapattık