• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

@Vander uykusuzsun ve çok fazla ekranla haşir neşir oluyorsun.
Dinlen, sabaha geçmezse bakarsın tekrardan
Diyabet retinopatisi değildir
Zaten daha bozuk olan gözüm diyorsun. Diğer gözün olsa o zaman düşünürdün.

@Vander uykusuzsun ve çok fazla ekranla haşir neşir oluyorsun.
Dinlen, sabaha geçmezse bakarsın tekrardan
Diyabet retinopatisi değildir
Zaten daha bozuk olan gözüm diyorsun. Diğer gözün olsa o zaman düşünürdün.
Yok daha az bozuk olan göz şuan gece az goruyor meyse organ bagısına yazılırken gozlerım hariç demiştim dkkddk

Valla ben de sen gibiyim bacım sanki başka bir dil konuşuyorlar :KK70: biz bu hayatta birşeyleri eksik mi bıraktık ne yaptık bu gece sorgulayacağım kendimi 😂
Canım yalnız olmadığımı bilmek ne kadar güzel derken, sorgulama yapacağını görüyorum sen bilirsin ama hiç gerek yok öyle şeylere :KK16:
Ben bilemedim ki bu grup böyle olacak, hobi diye kandırlar bizi konu nerelere geldi 🤣
Gerçi Lyanna Mormont Lyanna Mormont varsa ortalık karışır bilmeliydim :KK70:

Canım yalnız olmadığımı bilmek ne kadar güzel derken, sorgulama yapacağını görüyorum sen bilirsin ama hiç gerek yok öyle şeylere :KK16:
Ben bilemedim ki bu grup böyle olacak, hobi diye kandırlar bizi konu nerelere geldi 🤣

Ben ders alicam valla İdraktan seni bilmem ahahahahah :KK70: :KK70:

Aboo konu nasıl bana döndü...
Emcük diyen zenci diyen çük diyen hep başkaları, niye benim üstüme kaldı şimdi bu :skandal:

Back