- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Sabahın hangover lari belli oldu.
Yokuspokus sen tıbbi marihuana falan mi kullanıyorsun napıyorsun
Bu kafaya nasıl geliniyor?
Buralar karışık diyorsun.Ben zenci hayal edıyordım dkdkd sorry
Soru nerde la?Ya size bir şey sorucam benım 2 gozumde bozuk bir daha bozuk
Daha bozuk olan göz gece ısıklar kapatılınca daha kötü görüyor
Hdjdjd tek gözü nasıl duzelticem az önce kocamannnnn makşneyi gormedım duştum kdkdkdSoru nerde la?
Ben öğretmen değilim ki ayol, taa 12 sene önce istifa verdim. Dedim "Bu çocukların böyle öğretmeni olmasın ya!"
Sen iyisin de çevren kötü bebeyim.Canım benim işte gerçek dost. Tabi ki, ne bileceğim, ben ki ömrümde çük nedir bilmem hep duyduğumu söylüyorum. Asla bilmem ne çük bilirim ne zenci çikolata kas adonis ohh. Bilmem asla.
Yaaa abii bana bakın bir gozume perde inmiş gibi şuan tek gozumle yazıyorum çarpıldım mı acaba
Bu kadar çabuk mu
Doktor olan sensin bize mi soruyosunYa size bir şey sorucam benım 2 gozumde bozuk bir daha bozuk
Daha bozuk olan göz gece ısıklar kapatılınca daha kötü görüyor
Olm tıp okuyan sensin biz ne bilelim.Hdjdjd tek gözü nasıl duzelticem az önce kocamannnnn makşneyi gormedım duştum kdkdkd
Özel kabul etmez dimi göz hastanesi olup da özel olan da mı etmez beni kabul
Ben rakı koyarken gözüme sıçratmıştım bir kere. Abov ne pis yakıyorDoktor olan sensin bize mi soruyosun
Bence bir gözün daha alkollü
Ya bu geceye uyum sağlamayla alakalı gibi diğer gozum uyum sağlayamıyor şuan ama ışığa çıkınca duzeliyorÜzülürken güldüm Allah affetsin. Yıkadın mı bi yüzünü?
Yok da djjdd ben ileri gidip bir ara şeker hastasıydım hala da biraz öyleOlm tıp okuyan sensin biz ne bilelim.
Hastaneler şu dönemde kabul etmez bence çok acil bişi olmadıkça.
Başka hastalığın var mı, ms behçet vs gibi gözü tutabileck?
Neyse korona olmaz tek gözünBen rakı koyarken gözüme sıçratmıştım bir kere. Abov ne pis yakıyor
Sjsjsj aklıma gelenler bilimden uzaklaşıp direkr çarpılmaya yoruyorumDoktor olan sensin bize mi soruyosun
Bence bir gözün daha alkollü
Ya bu geceye uyum sağlamayla alakalı gibi diğer gozum uyum sağlayamıyor şuan ama ışığa çıkınca duzeliyor
Zaten ben gözler pert de
Yok da djjdd ben ileri gidip bir ara şeker hastasıydım hala da biraz öyle
Diyebet retinopatisiyle mi alakalı dkdk falan diye dusunuyordum
Bebeğim sen bi format atsana bi ara kendineYok da djjdd ben ileri gidip bir ara şeker hastasıydım hala da biraz öyle
Diyebet retinopatisiyle mi alakalı dkdk falan diye dusunuyordum
Djjddjd evet de gece görmesi az olan ışıkta daha iyi görüyor amaGözlük kullanıyor musun? Bir anda olmaz ama numara arttıysa böyle aksilik de yapar. Benim sol gözde de oluyor arada, numarası sağdan yüksek.
EvcilikKızım house culuk oynayacak başka yer bulamadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?