Bendensin!Ben öğretmen değilim ki ayol, taa 12 sene önce istifa verdim. Dedim "Bu çocukların böyle öğretmeni olmasın ya!"
Benim abdest almama gerek bile kalmıyor düşün ahfahaBu gül bana mı canım?
Ay vibratör falan deyince ahfhah ben size sex shop maceramı, çekyatta su içmelerimi falan anlattım mı ahfhaahBunca yıllık insanım böyle iftira ne gördüm ne duydum. Sokağa çıkma yasağı gelirse kelepçe kullanacaklarmış, kelepçe sayısı yetersiz olursa kırbaçtan bozma kelepçe yapacaklarmış dedim ben. Vibratör de solunum sıkıntısı yaşayanlara yapay cihaz üretmek için. Titreşimle çalışıyor.
Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun ya.
Benim abdest almama gerek bile kalmıyor düşün ahfaha
Şu karantina bir kalksın....Artık ırzınığ da beyine garşı goruyamayanlar düşünsün. Ben korudum.
Yok ırzımı korumayacağım. Şimdi mecburen koruyorum.Üyelik iptali
Yok ırzımı korumayacağım. Şimdi mecburen koruyorum.
Roberto değil de Teoman olsa olma mı?Robertolarımı yollayayım sana bu gece. Bir rahat huzur vermiyorlar anam. Bak yatarken 5 kere kendi ekseninde dön, sonra sağa ve sola tavşan gibi zıplayarak "Roberto bağa huzur verme, tırmala beni kaşı beni" diye çığır 4 kere. Sonra fızıltı halinde "Vegasta yaşanan vegasta kalır" deyip avcunun içine üfle, sonra öpüp başına koyarken "Başın başıma" de. Tamam o gece tamam yani.
Roberto değil de Teoman olsa olma mı?
Yıllardır vazgeçmedim adamdan ya. Resmen yanlış erkek seçimlerimin ayaklı kanıtı gibi
Yok ya boyu boyuma ahfhaOnu bilemem. Bir bar taburesi gerekebilir.
Bu tam olarak ben
Okuyup okuyup bir teyze edasıyla ne yazıyür bu gadınlar diyorum
Hep buValla ben de sen gibiyim bacım sanki başka bir dil konuşuyorlarbiz bu hayatta birşeyleri eksik mi bıraktık ne yaptık bu gece sorgulayacağım kendimi
Ben zenci hayal edıyordım dkdkd sorryLyanna Mormont ve @Vander , Idrakyollariiltihabi , filmdelisi "Korona başlığında yazmıyor. Banlandılar mı ki? Bu konu böyle değildi. " diye isim isim ararken burayı buldum. 233 sayfa... Neler kaçirdım ya aşk olsun.
Geceleri dkdkd tacizin yolunu açıylrYa size bir şey sorucam benım 2 gozumde bozuk bir daha bozuk
Daha bozuk olan göz gece ısıklar kapatılınca daha kötü görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?