• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kocamla sevişicem gelemem bilmem ne yazan ben miyim hacııı

Gırbacım vibratörüm ve kelepçelerimle bekliyorum yazmadın mı bana demedin mi "Kelepçeleyeyim seni?" Sana demedim mi "Kocamla sevişeceğim gelemem ben" kalbin kırılmasın diye dedim ne diyeydim, müdürümü bile çağırmadım.

Gırbacım vibratörüm ve kelepçelerimle bekliyorum yazmadın mı bana demedin mi "Kelepçeleyeyim seni?" Sana demedim mi "Kocamla sevişeceğim gelemem ben" kalbin kırılmasın diye dedim ne diyeydim, müdürümü bile çağırmadım.

Bunca yıllık insanım böyle iftira ne gördüm ne duydum. Sokağa çıkma yasağı gelirse kelepçe kullanacaklarmış, kelepçe sayısı yetersiz olursa kırbaçtan bozma kelepçe yapacaklarmış dedim ben. Vibratör de solunum sıkıntısı yaşayanlara yapay cihaz üretmek için. Titreşimle çalışıyor.

Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun ya.

Bunca yıllık insanım böyle iftira ne gördüm ne duydum. Sokağa çıkma yasağı gelirse kelepçe kullanacaklarmış, kelepçe sayısı yetersiz olursa kırbaçtan bozma kelepçe yapacaklarmış dedim ben. Vibratör de solunum sıkıntısı yaşayanlara yapay cihaz üretmek için. Titreşimle çalışıyor.

Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun ya.

Kaç yıllık insansın gız, ben de böyle bir teknoloji görmedim.

:KK25:

Screenshot_20200328-001401.png

Ben de gördüm kaydırdım hemen aşağı. Çük mük diyoruz buraya konur mu o allasen.
Yok ya, duaylan ilgisi yok aslında, el isi vs. katalog var işte, turuncu picama incelemek isterse face'ren baksin diye koydum ben. Sıkıntı olmaz, konusun siz. 🙂 :halay:

Back