- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Ay burası ne olmuş böyle
Gel gel özet geçeyim. Zenci, emcük, kırbaç, kaynana, üst dudak. Parçaları birleştir sen ajsjsks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay burası ne olmuş böyle
Gel gel özet geçeyim. Zenci, emcük, kırbaç, kaynana, üst dudak. Parçaları birleştir sen ajsjsks
Parçaları birleştirince tünelin ucu çok boktan bi yere gidiyor ben kaçayım en iyisi
Kocamla sevişicem gelemem bilmem ne yazan ben miyim hacııı
Gusül alıyor birileri sürekli. Bok oldu hep buralar koru kendini ajsjks
Bu tam olarak benKonuşmaları böyle okuyorum
Eki Görüntüle 2610092
Kocamla sevişicem gelemem bilmem ne yazan ben miyim hacııı
Ula şu karantina bir bitsin, buraya yazmayan Lyanna da nolsunGitmeden önce buraya mı yazıyoduk
Gırbacım vibratörüm ve kelepçelerimle bekliyorum yazmadın mı bana demedin mi "Kelepçeleyeyim seni?" Sana demedim mi "Kocamla sevişeceğim gelemem ben" kalbin kırılmasın diye dedim ne diyeydim, müdürümü bile çağırmadım.
Bunca yıllık insanım böyle iftira ne gördüm ne duydum. Sokağa çıkma yasağı gelirse kelepçe kullanacaklarmış, kelepçe sayısı yetersiz olursa kırbaçtan bozma kelepçe yapacaklarmış dedim ben. Vibratör de solunum sıkıntısı yaşayanlara yapay cihaz üretmek için. Titreşimle çalışıyor.
Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun ya.
Gelirsiniz 3 gün sonra ay ben bu çocuğu nasıl doğuracağım bilmem ne diye tirbiyesizler
Ck dedin, dogruya dogru. Cük degildi yani
Allahım dua gördüm, çarpılıcaz. Susun susun.
Ben de gördüm kaydırdım hemen aşağı. Çük mük diyoruz buraya konur mu o allasen.
Sen de ne yazmışsın bacım ya Yeni gördüm çok güldüm.
Bdv huyudur bu. Yazilani degil, yazilma seklini elistireceksin bacim.
Hem sen ne bicim ögretmensin böyle seyleri bide yanlis yaziyorsun!
Yok ya, duaylan ilgisi yok aslında, el isi vs. katalog var işte, turuncu picama incelemek isterse face'ren baksin diye koydum ben. Sıkıntı olmaz, konusun siz.Ben de gördüm kaydırdım hemen aşağı. Çük mük diyoruz buraya konur mu o allasen.
Gusül alıyor birileri sürekli. Bok oldu hep buralar koru kendini ajsjks