Önce ağır toplar sonuçtaTeknik olarak odaya diğer organlardan önce girebilecek tek bir organ var ahamakskskd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce ağır toplar sonuçtaTeknik olarak odaya diğer organlardan önce girebilecek tek bir organ var ahamakskskd
Yazık yazık evli barklı kadınlar bir de.
Kocalarına meyve soyup pıçağın ucunda uzatacakları yerde buralarda neler yazıyorlar.
Laan kaç tane var? Dişlerin üstündekiler işte kdkdkskDudak dediğin nedir gülüm, mühim olan ajsjsjsmmsmd
Boşanmalar bu yüzden arttı azizim.Heç iste, bide ayaklarini yikamanin yerine.. Bak atalarimiz ne kaa iyi yapardi simdi görüyoruz, bu zamanlarda ayaklari dezenfekte etmekte iyi iste. Ah ah, o eski kadinlar nerede kaldii
Laan kaç tane var? Dişlerin üstündekiler işte kdkdksk
Hepımız geyşaysak demekki fkdkkdBoşanmalar bu yüzden arttı azizim.
Halbuki ben öyle miyim, ben erkeğimin geyşası olurum.....
He evet zenci çkü yaz, dudak nasıl emcüklenir diye bekar kızlarımızın ehlaklarını boz sonra maaşı yav he.Maaşı diyecektim pis fesat
Boşanmalar bu yüzden arttı azizim.
Japon şeysi zaten oBu süreçte çinlileri karistirman kötü olmus bacim..
Burnu büyük biraz. Büyük burun işe yarıyorÜst dudağı yok bunun emcükleme sıkıntısı olur
Ben de ov şiti olurum ne diyorsunuz.Boşanmalar bu yüzden arttı azizim.
Burnu büyük biraz. Büyük burun işe yarıyor
Konuşmaları böyle okuyorumBurnu büyük biraz. Büyük burun işe yarıyor
He evet zenci çkü yaz, dudak nasıl emcüklenir diye bekar kızlarımızın ehlaklarını boz sonra maaşı yav he.
Konuşmaları böyle okuyorum
Eki Görüntüle 2610092
Gitmeden önce buraya mı yazıyodukKocamla sevişicem gelemem bilmem ne yazan ben miyim hacııı
Gitmeden önce buraya mı yazıyoduk
Lezbik değilsen bir işe yaramazBenim burnum da büyük bilmediğim bir işlevi mi varmış ajsjsjsj
Kocaları bir bilse yanlarında picamayla oturmuşken neler yazıyor bu kadınlar diyeKonuşmaları böyle okuyorum
Eki Görüntüle 2610092