Coronasavar

Tamam başlıyorum. Seksi biten gelir katılır :)

Ayağımı yorganın altından çıkardım, bir de ne göreyim...

Çorabım orta parmağından delinmiş ve dışarı çıkmış. Bunu evrenden aldığım bir "Fck yu" mesajı olarak değerlendirip bir hışımla mutfağa doğru kalktım ve...

Çorabım orta parmağından delinmiş ve dışarı çıkmış. Bunu evrenden aldığım bir "Fck yu" mesajı olarak değerlendirip bir hışımla mutfağa doğru kalktım ve...

Son kalan gofreti kocisim yemis
Afiyet olsun yigidime... bari salona gideyim tv acayim dedim..

Ben spor yapıyorum düzenli ama zombilerde hiçbir işime yaramaz Nefes problemim var hayatta koşamam
Sen zeki bir insansın, hayatta kalmanın başka yollarını da bulursun. Değişik icatlar filan yap, Steve jobsu boşuna mı koydun oraya? Sonra gel bizi de kurtar ama. Sonsuza kadar koşamayız neticede.
Hala spor yapmayanlar var :) bizim millet zombiyi mangalda pişirir yer. Yedirmez kendini.
Ya yanında bir büyük rakı da acarlar, evet.
Zombieland filminde ilk kural zaten cardio yapin di

Ne yapalim iste ben abur cubur yiyorum, zombielerde beni yesin diye. Ekolojik bir durum
Senden umutluydum ya, cidden tembel çıktın. İyi seni yem olarak kullanır biz kaçarız madem. Sonradan ağlamak yok ama.

Günüme gofret yemek ile basladim. Zorlu zamandan geçiyoruz neticede dedigim. Yerken "acaba daha baska ne yiyebilirim" düsünürken tam o sirada..

Son kalan gofreti kocisim yemis
Afiyet olsun yigidime... bari salona gideyim tv acayim dedim..

Al işte kocayı sevenin cevabına bak. Sevmeyenin cevabına bak.

Arkidişler yazmadan önce sayfayı yenileyelim ki aynı cümleye iki cevap olmasın süreklilik olsun :)

Senden umutluydum ya, cidden tembel çıktın. İyi seni yem olarak kullanır biz kaçarız madem. Sonradan ağlamak yok ama.

Ahahahahaha

Beni gerçek hayatta tanisaydin umutlu olmazdin

Yok canim, ne aglamasi. Artik 30 küsür yil sonra tembelligim ile baristim canim. Ben o hamarat kizlardan olmadim, asla olmayacagim da. Ancak ne yalan söyleyim, çokta büyük bir dert olmadi. Herkes benim tembelligimi bildigi için, beklentide yok. Rahatim yani. Tavsiye ederim canim

Hareketsizliğimle daha dirilememiş zombi taklidi yaparım ben

2 dk da hayatta kalanlar timi kurdun

Sen tanıdığım en iğrenç kadınsın. Kıçım ayak parmağından daha steril dedi. Ağlamaya başladım ve...
Hemen koşup Kadınlar Kulübü'nde başlık açtım.
Gelen 10 cevaptan 9'u "boşan canım"dı. Sinirlendim. Kocamı asla boşamam çünkü....

Hemen koşup Kadınlar Kulübü'nde başlık açtım.
Gelen 10 cevaptan 9'u "boşan canım"dı. Sinirlendim. Kocamı asla boşamam çünkü....
Kıçı ayak parmagımdan steril olan tek adam
Bu zamanda zor bulunur cinsten
Bundan dolayı gelen 9 cevabın hepsıne begenmedim koydum

Hırslandım vee kocamın yanına gidip.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…