Ahsjsjs daha başlamamıştı oyun halbuki. Kocasını sevenlere uyuzum bu ara. Ben boğmak istiyorum çünkü shsjjs.
Ben bazen severim bazen sevmem. Bugün sevdiğim günlerden biri ondan bir şey diyemem, kısmet yarına, yeni güne. Bakalım.
Azcik sevmek demi yok
Birazcik
Azcik sevelim be sevilirki kocalar
Tamam başlıyorum. Seksi biten gelir katılır :)
Ayağımı yorganın altından çıkardım, bir de ne göreyim...
Çorabım orta parmağından delinmiş ve dışarı çıkmış. Bunu evrenden aldığım bir "Fck yu" mesajı olarak değerlendirip bir hışımla mutfağa doğru kalktım ve...
Çorabım orta parmağından delinmiş ve dışarı çıkmış. Bunu evrenden aldığım bir "Fck yu" mesajı olarak değerlendirip bir hışımla mutfağa doğru kalktım ve...
Sen zeki bir insansın, hayatta kalmanın başka yollarını da bulursun. Değişik icatlar filan yap, Steve jobsu boşuna mı koydun oraya? Sonra gel bizi de kurtar ama. Sonsuza kadar koşamayız neticede.Ben spor yapıyorum düzenli ama zombilerde hiçbir işime yaramazNefes problemim var hayatta koşamam
Ya yanında bir büyük rakı da acarlar, evet.Hala spor yapmayanlar var :) bizim millet zombiyi mangalda pişirir yer. Yedirmez kendini.
Senden umutluydum ya, cidden tembel çıktın. İyi seni yem olarak kullanır biz kaçarız madem. Sonradan ağlamak yok ama.Zombieland filminde ilk kural zaten cardio yapin di
Ne yapalim iste ben abur cubur yiyorum, zombielerde beni yesin diye. Ekolojik bir durum
Mutfakta donunun içinden totosunu kaşıyan kocamı gördüm. Sıfatına tükürüp...
Son kalan gofreti kocisim yemis
Afiyet olsun yigidime... bari salona gideyim tv acayim dedim..
Koca dediğin sevilmez. Maaşı alınır öteye itilir. En iyi koca fazla mesai yapan kocadır.
Al işte kocayı sevenin cevabına bak. Sevmeyenin cevabına bak.
Arkidişler yazmadan önce sayfayı yenileyelim ki aynı cümleye iki cevap olmasın süreklilik olsun :)
Senden umutluydum ya, cidden tembel çıktın. İyi seni yem olarak kullanır biz kaçarız madem. Sonradan ağlamak yok ama.
Doğruyu söyle dkkdd başka yerlerını de kaşıdın mı?Mutfakta donunun içinden totosunu kaşıyan kocamı gördüm. Sıfatına tükürüp...
Hareketsizliğimle daha dirilememiş zombi taklidi yaparım benBenim beyin aklına uyup I am Legend'ı izledik yıllar sonra. Şuan pencerelere tahta çakasım var. Hala spor yapmayanlar mı var Allah aşkına? Arkadaşlar yarın öbür gün zombi tayfasından kaçmak için biraz kondisyonu sağlam tutmak lazım. Yoksa dötünüzü ısırır bu şerefsizler.
2 dk da hayatta kalanlar timi kurdunSen zeki bir insansın, hayatta kalmanın başka yollarını da bulursun. Değişik icatlar filan yap, Steve jobsu boşuna mı koydun oraya? Sonra gel bizi de kurtar ama. Sonsuza kadar koşamayız neticede.
Ya yanında bir büyük rakı da acarlar, evet.
Senden umutluydum ya, cidden tembel çıktın. İyi seni yem olarak kullanır biz kaçarız madem. Sonradan ağlamak yok ama.
Doğruyu söyle dkkdd başka yerlerını de kaşıdın mı?
Kaşımadıysan benım ayak parmağına el at dedim
Ve kocam bana.....
Ahahahahaha evet zombie ile kanki oluruz tabiki.Hareketsizliğimle daha dirilememiş zombi taklidi yaparım ben
Hemen koşup Kadınlar Kulübü'nde başlık açtım.Sen tanıdığım en iğrenç kadınsın. Kıçım ayak parmağından daha steril dedi. Ağlamaya başladım ve...
Kıçı ayak parmagımdan steril olan tek adamHemen koşup Kadınlar Kulübü'nde başlık açtım.
Gelen 10 cevaptan 9'u "boşan canım"dı. Sinirlendim. Kocamı asla boşamam çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?