Coronasavar

Hemen koşup Kadınlar Kulübü'nde başlık açtım.
Gelen 10 cevaptan 9'u "boşan canım"dı. Sinirlendim. Kocamı asla boşamam çünkü....

O özünde iyi birisidir. Kim bana bu kadar dürüst bir sekilde en igrenç kadin oldugumu anlatir? Dürüstlük önemlidir evlilikte. Ah ah bir eve gelsede ayaklarini yikasam diye düsünürken....

O özünde iyi birisidir. Kim bana bu kadar dürüst bir sekilde en igrenç kadin oldugumu anlatir? Dürüstlük önemlidir evlilikte. Ah ah bir eve gelsede ayaklarini yikasam diye düsünürken....

Kapı çaldı. Gelen kaynanaydı ve tüm yılanlığı ile karşımda dikiliyordu...

Kocamla geçen bilmem kaçıncı kez izlediğimiz ölümcül deney muhabbeti yaptık ya zombiler gelirse ordakiler gibi olmasın ben baş edemem dedi the walking dead dekileri beğeniyor onlar olsun koşamıyorlar bi yere tırmanamıyorlar diyor haklı

Hemen o bildiğim numarayı yapmaya başladım, "Ben genç kör bir dilenciyim soğağ soğağ gezeğrim"... Bu kez yemezler diyerek kenara itip içeri doğru ilerleyen kvyi bir sürpriz bekliyordu...

Sinsi sinsi yüzüne gülüp, saat kaç oldu,kocan hala gelmedi mi, kadın olsaydın da kocani eve bağlasaydin dedi ve gitti. Bende ardiyeden bir halat bulup kocamı beklemeye koyuldum...

Jdjddj ben yalnız aşırı ayrıntıya takılıyormusum bunu fark ettim devam edin benım yerim gelmedi fkdkd bana göre

Hemen o bildiğim numarayı yapmaya başladım, "Ben genç kör bir dilenciyim soğağ soğağ gezeğrim"... Bu kez yemezler diyerek kenara itip içeri doğru ilerleyen kvyi bir sürpriz bekliyordu...

Salonun ortasına koyduğum kelepçe, kırbaç ve vibratorü gören kaynanam, dehşetle bana baktı ve...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…