• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ahahahkjqglm

Eh napalim, eger bu hastaliga yakalanirsam ve diyetteysem, yemediklerime üzülürüm yeminle. O hastane yataginda "o son çikolatayi niye yemedim niiiiyeee" diye aglarim :mad:

Su siralar Poldark dizisine saldim kendimi. Su Aidan Turner ne harika bir adam yaaa. Ne güzel bir gülüsü vaaarrr. Kendimi adeta ergen his ediyorum simdi :KK51:
Benım ergenlıge ihtiyacım ıfjdd var yenı çıktım ama girerim yine o döneme
Malum irkek namına bir şey gormuyorum
Zor durumdayım dkkddk

Benim beyin aklına uyup I am Legend'ı izledik yıllar sonra. Şuan pencerelere tahta çakasım var. Hala spor yapmayanlar mı var Allah aşkına? Arkadaşlar yarın öbür gün zombi tayfasından kaçmak için biraz kondisyonu sağlam tutmak lazım. Yoksa dötünüzü ısırır bu şerefsizler.

Benim beyin aklına uyup I am Legend'ı izledik yıllar sonra. Şuan pencerelere tahta çakasım var. Hala spor yapmayanlar mı var Allah aşkına? Arkadaşlar yarın öbür gün zombi tayfasından kaçmak için biraz kondisyonu sağlam tutmak lazım. Yoksa dötünüzü ısırır bu şerefsizler.
Ben spor yapıyorum düzenli ama zombilerde hiçbir işime yaramaz 🥺 Nefes problemim var hayatta koşamam

Benım ergenlıge ihtiyacım ıfjdd var yenı çıktım ama girerim yine o döneme
Malum irkek namına bir şey gormuyorum
Zor durumdayım dkkddk

O halde Aidan Turner dedigim sahis bu. Ve dizi harika romantik bir dizi. Bu asagdaki fotodan bence poster yapalim, duvarimiza asalim ne dersin? :)

2983.jpg

Hala spor yapmayanlar var :) bizim millet zombiyi mangalda pişirir yer. Yedirmez kendini.

Zombieland filminde ilk kural zaten cardio yapin di :KK70: :KK70:

Ne yapalim iste ben abur cubur yiyorum, zombielerde beni yesin diye. Ekolojik bir durum :KK53:

Hadi oyun oynayalım yav. Ben genç kızken bir forumda üstteki yazarın cümlesini tamamla oyunu vardı, üstteki yazarın kelimesine yeni kelime ekle oyunu vardı. Çok güzel minik ve komik hikayeler çıkardı ortaya. Yapak mı :)

Yapak mı acaba fantezik bir şeyler diye düşünürken kocamlan...

Kocanın gelmesi 2 saat sürmüyor ise katılırsın sen de. Hemen iki dakikada hallet gel. Şipşak fantezisi ajsjsjsj.

Cümleni tamamladım la, Yapak mı demişsin tamam cümle ama sonuna soru işareti koymamışsın. Dedim tamamlamamış bunu devam edeyim. Ne bozuyon olm? Kim gelirse peşimden kocasıyla napmakta olacağını o açıklayacaktı işte.

Cümleni tamamladım la, Yapak mı demişsin tamam cümle ama sonuna soru işareti koymamışsın. Dedim tamamlamamış bunu devam edeyim. Ne bozuyon olm? Kim gelirse peşimden kocasıyla napmakta olacağını o açıklayacaktı işte.

Ahsjsjs daha başlamamıştı oyun halbuki. Kocasını sevenlere uyuzum bu ara. Ben boğmak istiyorum çünkü shsjjs.

Bedjdjdj olurr dizinin tam konusu ne

Ingiltere 1780'li yillarda. Biraz politik, simdiki gündeme nokta atis yaptiklarida var. Ancak ana karakterimiz captain Ross Poldark, Amerika ile savastan sonra eve dönüyor ve sevdigi kadinin, kuzeni ile evlendigini ögreniyor. Babasi ölmüs ve parasal konuda sikintili felan.

Veee hikayemiz basliyor. Ilk 3 bölüm biraz sikintili, 3üncü bölümden sonra dizi durmak bilmiyor. Aha dün bene gece 2ye kadar bakmistim :KK53:

Ama tabi herkes için degil bu dizi. Ya seversin ya sevmezsin. Biraz tarzin olmali.

Back