- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.233
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha tembelliğe mi özendin arya?
Özenmek degil ki, öz o, öz. Özüm tembellik canim, inkar etmeye gerek yok
Tabi artik anne olduktan sonra biraz feragat etmek zorunda kaldim fakat tembel Arya halen içimde yasiyor
Hemen seni de ilk üçe kaydediyorum
Sayfa açilmıyor izmirdeyim evdeyim o ayrı bi meselede
Aha izmire yasak geliyo
Sevişmek dışında dkdkd spor olarak neler yapıyorsunSayfa açilmıyor izmirdeyim evdeyim o ayrı bi meselede
Kızlar benim gibi yapın yiyin ama sporda yapın artık bir spor delisi olarak durmak yok mide küçültme olduktan sonra spora vurfum kendimi evde çok zor oluyor salona gidememek
Ben eksiğim, beni de çentikleHemen seni de ilk üçe kaydediyorum
Ben eksiğim, beni de çentikle
Pilates ve ağırlık salonda öyleydi yani evde simdi leslie pilates karışık bişeler işteSevişmek dışında dkdkd spor olarak neler yapıyorsun
Yemek hariç.sana tembe dersem kendimi döverim. O kadar kabı kacağı olab insan tembel olamaz
Pilates, yoga, fitnessBen öyle de veremıyorum cjdjdjdk
Da sıkılaşmak için ne önerirsin ciddi soruyorum
En az yorucu olan hangisi gkfkdPilates, yoga, fitness
En az yorucu olan hangisi gkfkd
Bir de ckkddk popo buyutmekKoltukta oturup, netflixe bakmak
Bu düşünceyle olmaz cips yerken netfilixe devamEn az yorucu olan hangisi gkfkd
Bir de ckkddk popo buyutmek
Sadece savasana yaparsan yogaEn az yorucu olan hangisi gkfkd
Kimmiş diye baktım da çene hattına düştüm bende izleyim bu diziyiAhahahkjqglm
Eh napalim, eger bu hastaliga yakalanirsam ve diyetteysem, yemediklerime üzülürüm yeminle. O hastane yataginda "o son çikolatayi niye yemedim niiiiyeee" diye aglarim
Su siralar Poldark dizisine saldim kendimi. Su Aidan Turner ne harika bir adam yaaa. Ne güzel bir gülüsü vaaarrr. Kendimi adeta ergen his ediyorum simdi