• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Aaa sevişmek de kilo verdiriyor hadi evliler belinize kuvvat yarın kontrol edecez
Bizim yerimize de çalışım

Sayfa açilmıyor izmirdeyim evdeyim o ayrı bi meselede o_O

Kızlar benim gibi yapın yiyin ama sporda yapın :70: artık bir spor delisi olarak durmak yok :27: mide küçültme olduktan sonra spora vurfum kendimi evde çok zor oluyor salona gidememek :(
Sevişmek dışında dkdkd spor olarak neler yapıyorsun

Bir de ckkddk popo buyutmek

Ahahahkjqglm

Eh napalim, eger bu hastaliga yakalanirsam ve diyetteysem, yemediklerime üzülürüm yeminle. O hastane yataginda "o son çikolatayi niye yemedim niiiiyeee" diye aglarim :mad:

Su siralar Poldark dizisine saldim kendimi. Su Aidan Turner ne harika bir adam yaaa. Ne güzel bir gülüsü vaaarrr. Kendimi adeta ergen his ediyorum simdi :KK51:

Ahahahkjqglm

Eh napalim, eger bu hastaliga yakalanirsam ve diyetteysem, yemediklerime üzülürüm yeminle. O hastane yataginda "o son çikolatayi niye yemedim niiiiyeee" diye aglarim :mad:

Su siralar Poldark dizisine saldim kendimi. Su Aidan Turner ne harika bir adam yaaa. Ne güzel bir gülüsü vaaarrr. Kendimi adeta ergen his ediyorum simdi :KK51:
Kimmiş diye baktım da çene hattına düştüm😳 bende izleyim bu diziyi😄

Back