Benım ergenlıge ihtiyacım ıfjdd var yenı çıktım ama girerim yine o dönemeAhahahkjqglm
Eh napalim, eger bu hastaliga yakalanirsam ve diyetteysem, yemediklerime üzülürüm yeminle. O hastane yataginda "o son çikolatayi niye yemedim niiiiyeee" diye aglarim
Su siralar Poldark dizisine saldim kendimi. Su Aidan Turner ne harika bir adam yaaa. Ne güzel bir gülüsü vaaarrr. Kendimi adeta ergen his ediyorum simdi
Ben spor yapıyorum düzenli ama zombilerde hiçbir işime yaramazBenim beyin aklına uyup I am Legend'ı izledik yıllar sonra. Şuan pencerelere tahta çakasım var. Hala spor yapmayanlar mı var Allah aşkına? Arkadaşlar yarın öbür gün zombi tayfasından kaçmak için biraz kondisyonu sağlam tutmak lazım. Yoksa dötünüzü ısırır bu şerefsizler.
Benım ergenlıge ihtiyacım ıfjdd var yenı çıktım ama girerim yine o döneme
Malum irkek namına bir şey gormuyorum
Zor durumdayım dkkddk
Benim beyin aklına uyup I am Legend'ı izledik yıllar sonra. Şuan pencerelere tahta çakasım var. Hala spor yapmayanlar mı var Allah aşkına? Arkadaşlar yarın öbür gün zombi tayfasından kaçmak için biraz kondisyonu sağlam tutmak lazım. Yoksa dötünüzü ısırır bu şerefsizler.
Benim beyin aklına uyup I am Legend'ı izledik yıllar sonra. Şuan pencerelere tahta çakasım var. Hala spor yapmayanlar mı var Allah aşkına? Arkadaşlar yarın öbür gün zombi tayfasından kaçmak için biraz kondisyonu sağlam tutmak lazım. Yoksa dötünüzü ısırır bu şerefsizler.
Bedjdjdj olurr dizinin tam konusu neO halde Aidan Turner dedigim sahis bu. Ve dizi harika romantik bir dizi. Bu asagdaki fotodan bence poster yapalim, duvarimiza asalim ne dersin? :)
Kaç yıl önce djdjd siz oynayın bir ben bakayım dkkdkdHadi oyun oynayalım yav. Ben genç kızken bir forumda üstteki yazarın cümlesini tamamla oyunu vardı, üstteki yazarın kelimesine yeni kelime ekle oyunu vardı. Çok güzel minik ve komik hikayeler çıkardı ortaya. Yapak mı :)
Hadi oyun oynayalım yav. Ben genç kızken bir forumda üstteki yazarın cümlesini tamamla oyunu vardı, üstteki yazarın kelimesine yeni kelime ekle oyunu vardı. Çok güzel minik ve komik hikayeler çıkardı ortaya. Yapak mı :)
Kaç yıl önce djdjd siz oynayın bir ben bakayım dkkdkd
Yapak mı acaba fantezik bir şeyler diye düşünürken kocamlan...
Est hep derim dsöye gore hepımız gencizSizi terbiyeye davet edşprum genç bayan. İhtilal zamanı işte çok eski değil.
Kocanın gelmesi 2 saat sürmüyor ise katılırsın sen de. Hemen iki dakikada hallet gel. Şipşak fantezisi ajsjsjsj.
Cümleni tamamladım la, Yapak mı demişsin tamam cümle ama sonuna soru işareti koymamışsın. Dedim tamamlamamış bunu devam edeyim. Ne bozuyon olm? Kim gelirse peşimden kocasıyla napmakta olacağını o açıklayacaktı işte.
Bedjdjdj olurr dizinin tam konusu ne
Ahsjsjs daha başlamamıştı oyun halbuki. Kocasını sevenlere uyuzum bu ara. Ben boğmak istiyorum çünkü shsjjs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?