- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
Anket açamıyor muyuzMisafir umduğunu mu yer buldugunu mu yer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anket açamıyor muyuzMisafir umduğunu mu yer buldugunu mu yer?
Ciddi ciddi misafir mi konuşuyoruz, sıfır art niyetle?
Popülerliğimizi arttırmak için mi?Anket açamıyor muyuz
Ben Yabanelma nın peşine takılıp, maziye çizgi çekip temiz bir sayfa açayım dedim ama hamurumda olmayınca tutmadı.ahdjsjdj alic halıdan sıkılıp fantezilerini güncellemediyse hala halıda.
arya forumda genelde boşan diyor, ondan dedim.
sen bir yavaslamışsın. Bensizlik mi üzdü seni kuşum
Patlıcan. İster közle, ister karnıyarık yap.Neyin diycem korkuyorum senden de ters köşe gelecek diye
Sen sus topraaam, insan bir selam verir.
Olmadı bir çamaşır suyu kokusu yollar temizlik yaparken baktın o da olmadı oğlanın donlarından sallardın.
Aylardır tek iletişim kurmadığım sensin.
Hacım misafir diyorsak burada catering kurarım, o konuda kimseyi tanımamEveeet
Başka ne konuşacağız ki? Burada az tarif vermedik birbirimize. Boşa mı gitsin o kadar tarif?
Ben Yabanelma nın peşine takılıp, maziye çizgi çekip temiz bir sayfa açayım dedim ama hamurumda olmayınca tutmadı.
Yorgunum ya turuncu, genel olarak.
Sizi okurken daha çok anladım şimdi bunu, bayağı yorulmuşum
Aaa lisede terkettiğim yakışıklı oğlan, nasılsınGiden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. Ben gideni değil giden beni kaybetmiştir!!!! Ben daha da bir şey demiyorum sana. Slm cnm.
Niyeti yapraam demesinden belli o kadar saf
Gel yamacıma, omzuma koy başını, çocukları, odunları çekiştirelim dinleniriz birlikteBen Yabanelma nın peşine takılıp, maziye çizgi çekip temiz bir sayfa açayım dedim ama hamurumda olmayınca tutmadı.
Yorgunum ya turuncu, genel olarak.
Sizi okurken daha çok anladım şimdi bunu, bayağı yorulmuşum
Adı yaprak değil miydi ben yanlış mı hatırlıyorum? Alicja yapraktı değil mi canım?
Adı yaprak değil miydi ben yanlış mı hatırlıyorum? Alicja yapraktı değil mi canım?
Duruyor duruyor, çok şükür 1 kere ucundan dönüp test yaptırdım ama hala yakalanmadım.Coronaya karşı en büyük kozun hala duruyor mu? Yani yakalanmamak
Hatırlayamadığım kadar değişik bir yaprak türüydü zorlama bence
Hacım misafir diyorsak burada catering kurarım, o konuda kimseyi tanımam
Patlican AbsolutPromise in degil miydi?Patlıcan. İster közle, ister karnıyarık yap.
En çok patlıcana yakışıyor yogurt
hatta olmuşken içine salatalık da koy.
Yoğurdun.
cacık daha iyi.
Duruyor duruyor, çok şükür 1 kere ucundan dönüp test yaptırdım ama hala yakalanmadım.
Başka şeyler zorluyor alic, özledim seni yahu
Duruyor duruyor, çok şükür 1 kere ucundan dönüp test yaptırdım ama hala yakalanmadım.
Başka şeyler zorluyor alic, özledim seni yahu