- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Niye bana dedin laf mi soktun sen simdi bana amacin ne senin yaOoo böyle bir itiraf beklemiyordum.
Ama kınamıyorum canım. Lyanna Mormont görüyor musun ne becerikli hatunlar var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye bana dedin laf mi soktun sen simdi bana amacin ne senin yaOoo böyle bir itiraf beklemiyordum.
Ama kınamıyorum canım. Lyanna Mormont görüyor musun ne becerikli hatunlar var.
Silemedim ama yaban ne güzel sıyrıldı yahu, ben bile hayran kalmadım, bilmesem yutacaktım arlı halleri.Gel yamacıma, omzuma koy başını, çocukları, odunları çekiştirelim dinleniriz birlikte
Temiz sayfayı da yemeyiz ayrıca.
geçmişini silemezsin...
Paylaşımcı bir arkadaşımız AbsolutPromisePatlican AbsolutPromise in degil miydi?
Halk burda bizi tutuyor şekerim bırak tuttuklarını konuşsunlarHalkın nabzını tutmak için
Silemedim ama yaban ne güzel sıyrıldı yahu, ben bile hayran kalmadım, bilmesem yutacaktım arlı halleri.
Çeke çeke elde kalmasın
Ben hep arlıydım film, kırıldım şuanSilemedim ama yaban ne güzel sıyrıldı yahu, ben bile hayran kalmadım, bilmesem yutacaktım arlı halleri.
Çeke çeke elde kalmasın
Ben hep arlıydım film, kırıldım şuan
Ahtapot var bir de idrağınPaylaşımcı bir arkadaşımız AbsolutPromise
Evine gidersek imam bayıldı yapacakmış bize. Biz de giderken elimiz boş gitmeyiz.
Salatalık, yoğurt, fındık fıstık, Idrakyollariiltihabi için çikolata.
konu misafir ağırlamaktır insallah hala.
Ahtapot var bir de idrağın
Niye bana dedin laf mi soktun sen simdi bana amacin ne senin ya
Yandan arlı diyelim, el sıkışalım seni mi kırıcamBen hep arlıydım film, kırıldım şuan
Yaa hee hee, hadi inandık tamam tamam inandık ok
8 bacaklı mıydı kollu muydu.Ahtapot var bir de idrağın
Aman abs muskatli yapar gerek yok.Paylaşımcı bir arkadaşımız AbsolutPromise
Evine gidersek imam bayıldı yapacakmış bize. Biz de giderken elimiz boş gitmeyiz.
Salatalık, yoğurt, fındık fıstık, Idrakyollariiltihabi için çikolata.
konu misafir ağırlamaktır insallah hala.
Gel chamal gel, hoşgeldin.boş yer varmı girebiliyomuz
Benim başımı Yokuspokus yaktı hep, yoksa mutfağımda işimde gücümde bir hanımdımYaa hee hee, hadi inandık tamam tamam inandık ok
8 bacaklı mıydı kollu muydu.
Gerçi minik minik olsun, minik sevimli, minik sever Idrakyollariiltihabi
Ben misafirimi gayet iyi agirlarim sizden öğrenecek degilim. Gerekirse kan kusar kizilcik serbeti ictim derim...Aşk olsun ya niye laf sokayım?
Genç kadınsın sen de öğren bunları diye teşvik ediyorum.
Sonra idrak gibi 5 dakikada nutellalı ekmek koyma misafirin önüne.
hoşbulduk sağ ayakla gireyim bariGel chamal gel, hoşgeldin.