Bağa ne ayaktan ben o şekilde o ayak ne kadar yürüyebiliyor ne kadar dayanabiliyor ona bakarımAy o terliklerin çeşitleri var. Herkes her terliği sevemez sonuçta. Bazıları böyle tırtıklı gibi ayağı rahatsız ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bağa ne ayaktan ben o şekilde o ayak ne kadar yürüyebiliyor ne kadar dayanabiliyor ona bakarımAy o terliklerin çeşitleri var. Herkes her terliği sevemez sonuçta. Bazıları böyle tırtıklı gibi ayağı rahatsız ediyor.
Yo yo özhakiki idrak ben. Ayıp değil kardeşim misafir ağırlamak. Edebimle konuşuyorum şu an.
Grup için sipariş edilen zenci beylerdi...
Turuncu cok korkuyorum su anBen bundan bir sürü başka başka anlamlar çıkardım.
Niye böyle şeyler yapıyorsun karşim
Hayır zihnimiz masum, saf temizdi...
O KPSS ile atandıOoo son ad bükücü donsuz @Alicja geldiğine göre tamamdır.
arya buralarda mı?
. Ay kuzenim Allah da kahretmesin. Edepsiz kadın zenci falan demiş.Sen çok fazla edep medep dedin al buyur:
Kadın haklıIntikam alıyor resmen yaaa
Ben bir keresinde 2 farklı odada misafir ağırladım. Ay iyisine de ayrı pişir taşır yoruldum. Herkesin harcı değil kalabalık ağırlamak
Nasıl ya, arya mı?O KPSS ile atandı
Forumdakileri boşuyor.
Yanına yoğurt koy.Turuncu cok korkuyorum su an
Ciddi ciddi misafir mi konuşuyoruz, sıfır art niyetle?Birine dışarıdan söyleseydin keşke diyeceğim de ayıp olurdu öyle de. Hem çok masraflı olurdu.
Ama tecrübe olmuş. 2'yi ağırlayan üçe beşe bakmaz artık.
Meğer ne çok soru biriktirmişsin içinde Vander'cimMisafir umduğunu mu yer buldugunu mu yer?
Eh günlük takım 6 kişilik gerisini sen düşün.
Ciddi ciddi misafir mi konuşuyoruz, sıfır art niyetle?
Nasıl ya, arya mı?
Alic atalı ya da atılıydı, değil miydi?
Ben onu en son halıda bırakmıştım, vay be insanoğlu kuş misali.
Niyeti yapraam demesinden belli o kadar safNe sandın yapraaam.
Sen sus topraaam, insan bir selam verir.Ne sandın yapraaam.
Neyin diycem korkuyorum senden de ters köşe gelecek diyeYanına yoğurt koy.