- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay keşke dün etiketleseydiniz ya neler yazardımPeki ağırlamak mı ağırlanmak mı?
Genelde beni çekerler ama@Vander dir o.
O çekiyor hep.
Bak buna da kuzenim diyeceksen?Aaa deme öyle. Ben afroamerican misafir kardeşlerimizi ağırlamayı çok isterim. Henüz nasip olmadı ama sonuçta sevaptır.
4S kuralı diyorum, doğru cevap mıKalabalık misafir sever misin film?
ben sen de sevmiştin diye hatırlıyorum.
Peki ağırlamak mı ağırlanmak mı?
Bir gün elinde kalacak görecek@Vander dir o.
O çekiyor hep.
Kuzeniyle beraber okuyorlarsa demek, bir o bir idrak yaziyordur belki, olabilirBak buna da kuzenim diyeceksen?
yemem ben.
Bak buna da kuzenim diyeceksen?
yemem ben.
Çorapsız girenler varmış. Herkesin bastığı yere çorapsız basıyorsun düşünsene. Kimbilir daha önce kimler oraya çorapsız bastıEsas soru, misafirlikte kendi terliğini mi götürürsün?
Misafir terliğini de hazır bulundursun bir zahmet herkesin ayak numarası bir mi?Esas soru, misafirlikte kendi terliğini mi götürürsün?
Kalabalık derken ne kadar kalabalık, kaç kişi?
Yoo burdayız cilek.yagmuru bacım mantı nasıl yoğurtlanır tarifi verecekti bana onu bekliyorum
Kısa süreli misafire hazırlık Yapmıyoruz canım. Diz izi çıkmış pijama yağlı saçlar falan. Uzun uzun kalacaksa misafir ona göre giyiniriz.
4S kuralı diyorum, doğru cevap mı
Misafir terliğini de hazır bulundursun bir zahmet herkesin ayak numarası bir mi?
Misafir takımlarına bağlı. Ben sordum idrak bana 12 kişilik al dedi. Dedim yuh, o kadar misafir nereye şey yapacak? Oturacak yani.
Girme bu topa alic girme uzerler seniEh günlük takım 6 kişilik gerisini sen düşün.
Kimi kimde nerede ne biçimde ağırlayacağımız detayı varsa cevap verebilirim sevip sevmediğimeahdjajddk değil ama zorlarız senin için.
Yada pisleşebilirim:
3 nedir ki, 4 diyorsun
Diyerek