- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
evde kendim yapmaya alışırsam dışarıdan sipariş vermeye ihtiyaç duymam diye korkuyorumEvde kendin yapmayı denesen peki? Videoları falan var. Önce aç izle biraz, adapte ol. Aklından yapamıyorsan izlerken yapmaya çalış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde kendim yapmaya alışırsam dışarıdan sipariş vermeye ihtiyaç duymam diye korkuyorumEvde kendin yapmayı denesen peki? Videoları falan var. Önce aç izle biraz, adapte ol. Aklından yapamıyorsan izlerken yapmaya çalış.
Ayna da ne güzel gruptu be cok dinlerdimAynaaa aynaaaa
Artık değişti başka bir şey daha vardıİdrakler kalkmış sever ahajwjsjks
Ayna da ne güzel gruptu be cok dinlerdim
E Cemil öldüAç dinle yine ne ölmüşler gibi triplere giriyosun bebeyim
E Cemil öldü
Yine ostrojen koktu buralar ayiptir beİdrakler kalkmış sever ahajwjsjks
Yine ostrojen koktu buralar ayiptir be
Ivit annemlerin arkadasiydi. Cocuklugumdan beri tanirim elinde buyudum sayilir. Cok severdim.Cemil kel olan mıydı aaa çok üzüldüm şu an.
Aaa misafirin tadi uzun uzun oturunca cikar. O ne oyle ates almaya gelmis gibi hemen oturup kalkmak? Erkenden olmaz.Yahu ne kadar pissin. Misafirin erkenden kalkıp gidenini seviyorum uzun uzun oturan misafir sevmiyorum. Ne anladıysan artık
Öyle deme ön sohbetle birlikte nereden baksan beş dakika sürüyor.Aaa misafirin tadi uzun uzun oturunca cikar. O ne oyle ates almaya gelmis gibi hemen oturup kalkmak? Erkenden olmaz.
evde kendim yapmaya alışırsam dışarıdan sipariş vermeye ihtiyaç duymam diye korkuyorum
umut fuckerin ekmeği.3nity ayıplı mesajlara şaşırdım emojileri atıp duruyoruz senle ben ama artık kimsenin yiyeceğini sanmıyorum bacım, boşuna mı uğraşıyoruz nedir
Öyle deme ön sohbetle birlikte nereden baksan beş dakika sürüyor.
umut fuckerin ekmeği.
Niye durdunuz geldiniz mi gittiniz mi?
Canim kusura bakma da ben evime misafir almissam oyle bes on dakikada hemen kapida agirlayip gondermem. O kadar hazirlik yapmisim.Öyle deme ön sohbetle birlikte nereden baksan beş dakika sürüyor.
Ön sohbet diyor bi de yadshuajdhÖyle deme ön sohbetle birlikte nereden baksan beş dakika sürüyor.