Kalabalık?İnsanın yaptığı hazırlığa değmez. Boşuna ortalık batar bir de.
Uzun misafir iyidir. Ne kadar uzun o kadar iyi. Kalabalık olursa daha neşeli olur tabii ortam ama sen daha iyi bilirsin tabii.
Niye durdunuz geldiniz mi gittiniz mi?
İnsanın yaptığı hazırlığa değmez. Boşuna ortalık batar bir de.
Uzun misafir iyidir. Ne kadar uzun o kadar iyi. Kalabalık olursa daha neşeli olur tabii ortam ama sen daha iyi bilirsin tabii.
Yoo burdayızNiye durdunuz geldiniz mi gittiniz mi?
İnsanın yaptığı hazırlığa değmez. Boşuna ortalık batar bir de.
Kalabalik misafir zevk meselesi tabii.İnsanın yaptığı hazırlığa değmez. Boşuna ortalık batar bir de.
Korono var koronoİnsanın yaptığı hazırlığa değmez. Boşuna ortalık batar bir de.
Kalabalık?
başka milletler de var mı?
Olmasa neler olacak diyorsun...Korono var korono
Kalabalık olmaz şu an
Çünkü herkes kınadığını yalar(yaşar) bir günTercih meselesi ama ben sevmem öyle. Herkesin adeti, yedikleri farklı. Zor olur bilmediğin insanı ağırlamak.
Ama ağırlayanı da kınamam.
Ben bir keresinde 2 farklı odada misafir ağırladım. Ay iyisine de ayrı pişir taşır yoruldum. Herkesin harcı değil kalabalık ağırlamakTercih meselesi ama ben sevmem öyle. Herkesin adeti, yedikleri farklı. Zor olur bilmediğin insanı ağırlamak.
Ben bundan bir sürü başka başka anlamlar çıkardım.Ben bir keresinde 2 farklı odada misafir ağırladım. Ay iyisine de ayrı pişir taşır yoruldum. Herkesin harcı değil kalabalık ağırlamak
Gangsta baya arttirir bence o potansiyeli goruyorum
Kalabalık misafir sever misin film?Bir saatte de 20 sayfa konuşulmaz yahu, neyse gece okurum buradan devam.
Nabersiniz kaçaklar?
Misafiri nereye çekiyorsanız artık...Ben bundan bir sürü başka başka anlamlar çıkardım.
Niye böyle şeyler yapıyorsun karşim
Hayır zihnimiz masum, saf temizdi...
Tercih meselesi ama ben sevmem öyle. Herkesin adeti, yedikleri farklı. Zor olur bilmediğin insanı ağırlamak.