Canım o halıda yaşıyor zatenSana ne kadin camurda seviyor belki. Yargilamak size mi düştü? Kınadığınızı yasarsiniz!!
İnanmayan okusun hadiiii
Onlar okuyana kadar ben çoktan gitmiş olacağım
Muneyi etiketlim mi çift kişi tek hesap diye ehehajdhad
çiğköfte dürümse köylü evet ama pembe soslu çiğköfte sushiyse o sağlıklı ve köylü değilMarul ama metro marketten alıyorum. Yıkanmış.
sulu yemek olsa esnaf lokantası olurdu.
çiğköfte de mi köylü oluyor
Bir halım bile yok be vander. Efkarlandim yine.Canım o halıda yaşıyor zaten
Bir çizimle anlatsan çizimle anlamaya çok alıştımİzin aldım ben muneden. Kuzenim duş alırken mahrem bölgesine duş başlığı değdi. Bekareti bozulmuş sanıp korktuğu için sormak istedi forumda. Ben de böyle durumda onu reddedecek kadar Vicdansız değilim! Mune abla da halden anlıyor sağolsun.
Oh çok şükür. Bugün de köylü olmadık.çiğköfte dürümse köylü evet ama pembe soslu çiğköfte sushiyse o sağlıklı ve köylü değil
Ooo dus basligi konusu hassas. Milletin neresine kaciyor evlerden irak.İzin aldım ben muneden. Kuzenim duş alırken mahrem bölgesine duş başlığı değdi. Bekareti bozulmuş sanıp korktuğu için sormak istedi forumda. Ben de böyle durumda onu reddedecek kadar Vicdansız değilim! Mune abla da halden anlıyor sağolsun.
hayırdır, pek alıştın sen gitmelere.
gittiğin yol da yol değil ama sen bilirsin tabi
çekiyor evet ama bilmediğim yerden de söylemek istemedim şimdi
Kuveti sarapla doldurmuyor muyduk ben mi yanlış biliyorum?
Marul ama metro marketten alıyorum. Yıkanmış.
sulu yemek olsa esnaf lokantası olurdu.
çiğköfte de mi köylü oluyor
Bir halım bile yok be vander. Efkarlandim yine.
Hayır ya öyle olmadı.İzin aldım ben muneden. Kuzenim duş alırken mahrem bölgesine duş başlığı değdi. Bekareti bozulmuş sanıp korktuğu için sormak istedi forumda. Ben de böyle durumda onu reddedecek kadar Vicdansız değilim! Mune abla da halden anlıyor sağolsun.
Ooo dus basligi konusu hassas. Milletin neresine kaciyor evlerden irak.
Yollu dedi direkt.Sen bana ne demek istiyosun? Yoldan çıktın sen, yolda bulduklarını yola çıktıklarına tercih ettin mi diyosun?
Hayır ya öyle olmadı.
ben okudum o konuyu.
Parmaklarına su akmış, hamile kalmış.
hatta cevap verdiler ekşiyse kız, tatlıysa erkek diye.
tadına bakıp dönecekti kuzenin.
Belli oldu mu cinsiyeti?
Yollu dedi direkt.
İzin aldım ben muneden. Kuzenim duş alırken mahrem bölgesine duş başlığı değdi. Bekareti bozulmuş sanıp korktuğu için sormak istedi forumda. Ben de böyle durumda onu reddedecek kadar Vicdansız değilim! Mune abla da halden anlıyor sağolsun.
Şu mesajınla birlikte etiketlesem nolurdu acaba
İdrakler kalkmış sever ahajwjsjksKaç kişi var merak ettim demek ki roman olsa satın alanı çok olacak
Zaten kitap isimleri belli