Cekilis yapip uc kisiye hediye de veririz
Okuyanlarda çarpılıyorCarpilmislardir diyorlardir ahahhsdh
Ay terbiyesiz terbiyesiz şeylere etiketlemişsiniz beni. Bu ne hadsizlik anlamıyorum ki ben.
Kuveti sarapla doldurmuyor muyduk ben mi yanlış biliyorum?Köylü gibi limonla marulla mı yiyorsunuz ya çiğköfteyi?
Şarap yerine ayran için bir de oldu olacak
Aaa saçını taramış da gelmiş
BinmişAy terbiyesiz terbiyesiz şeylere etiketlemişsiniz beni. Bu ne hadsizlik anlamıyorum ki ben.
Marul ama metro marketten alıyorum. Yıkanmış.Köylü gibi limonla marulla mı yiyorsunuz ya çiğköfteyi?
Ooo kalkmis birisi
Geçmiş Coronasavar mesajların bir arama uzağımda İdrak, rolü bırak ve özüne dön.
Çıkarırım dükleri sehpaları fantezileri.
Aşkım saçım .s .sSaçıma laf etme seyreldi ve beyazlar çıktı çok mutsuzum. Saçımı konunun dışında tutalım lütfen.
Marul ama metro marketten alıyorum. Yıkanmış.
sulu yemek olsa esnaf lokantası olurdu.
çiğköfte de mi köylü oluyor
Bak yine dedi.Aaa saçını taramış da gelmiş
Bir süre kuzenim kullanmıştı hesabımı. Ne yazmış ki kötü şeyler mi yazmış?
Bir süre kuzenim kullanmıştı hesabımı. Ne yazmış ki kötü şeyler mi yazmış?
Idrakin kaldirma kuvveti ahshssBirilerinin kaldırması gerekiyordu beni kendim kalkamıyorum hajajaaj
Bak yine dedi.
Sonra demedim diyecek
İnkar edecek.
İnanmayan 1465 sayfa okusun diyeceğim.
Harbiden okuyan var, ayıp olur diye demiyorum.
Sana ne kadin camurda seviyor belki. Yargilamak size mi düştü? Kınadığınızı yasarsiniz!!Hayatımda senin kadar çamura yatanını görmedim
sonradan gurmeler köpüklü küvette çiğköfte şarap keyfi yapıyorlarmışKöylü gibi limonla marulla mı yiyorsunuz ya çiğköfteyi?
Sana ne kadin camurda seviyor belki. Yargilamak size mi düştü? Kınadığınızı yasarsiniz!!