Coronasavar

Muneyi etiketlim mi çift kişi tek hesap diye ehehajdhad

İzin aldım ben muneden. Kuzenim duş alırken mahrem bölgesine duş başlığı değdi. Bekareti bozulmuş sanıp korktuğu için sormak istedi forumda. Ben de böyle durumda onu reddedecek kadar Vicdansız değilim! Mune abla da halden anlıyor sağolsun.

İzin aldım ben muneden. Kuzenim duş alırken mahrem bölgesine duş başlığı değdi. Bekareti bozulmuş sanıp korktuğu için sormak istedi forumda. Ben de böyle durumda onu reddedecek kadar Vicdansız değilim! Mune abla da halden anlıyor sağolsun.
Bir çizimle anlatsan çizimle anlamaya çok alıştım

Ooo dus basligi konusu hassas. Milletin neresine kaciyor evlerden irak.

çekiyor evet ama bilmediğim yerden de söylemek istemedim şimdi

Evde kendin yapmayı denesen peki? Videoları falan var. Önce aç izle biraz, adapte ol. Aklından yapamıyorsan izlerken yapmaya çalış.

Kuveti sarapla doldurmuyor muyduk ben mi yanlış biliyorum?

İşte gerçek bir zengin. Seni boşuna seçmedim pikaçum benim :KK51:
Marul ama metro marketten alıyorum. Yıkanmış.
sulu yemek olsa esnaf lokantası olurdu.
çiğköfte de mi köylü oluyor 🥺

Ha oradan alıyorsan köylülük olmaz. Ama çiğköfte köylü üzgünüm.
Kasabalı deyip ortayı bulalım bence.
Biraz daha çalışıp kasabalılıktan kurtulabilirsin inşallah.

Hayır ya öyle olmadı.
ben okudum o konuyu.
Parmaklarına su akmış, hamile kalmış.
hatta cevap verdiler ekşiyse kız, tatlıysa erkek diye.
tadına bakıp dönecekti kuzenin.
Belli oldu mu cinsiyeti?

Hayır ya öyle olmadı.
ben okudum o konuyu.
Parmaklarına su akmış, hamile kalmış.
hatta cevap verdiler ekşiyse kız, tatlıysa erkek diye.
tadına bakıp dönecekti kuzenin.
Belli oldu mu cinsiyeti?

Doğal yollardan hamile kalmadığı için lezbiyen doğmuş. Kurşun döktürdüler en son ama son cinsiyet güncellemesini bilmiyorum ben de.

Şu mesajınla birlikte etiketlesem nolurdu acaba :KK70:

Kaç kişi var merak ettim demek ki roman olsa satın alanı çok olacak
Zaten kitap isimleri belli

X