- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
çiğköfte servisi yokmuş bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiğköfte servisi yokmuş bugün
şırdana benzer bir ortam lazım, pek bir farkı yok aslındaÇiğköfte yemek için nasıl bir ortam lazım ki? Hiç anlamam bu işlerden
Halbuki o kadar konuşunca canı çeker insanın.çiğköfte servisi yokmuş bugün
yukarıya kaydırınca link verme reklamı gelsin bize ya ilgi çekiyoruzAy geldik topik hemencik ilgi çekti ya zaten eskiden de hayran kitlemiz vardı
Bu kadar acikliga ulke hazir degil.Ne demek istiyorsun dostum açık açık söyle.
Sen mi anlamiyorsun? La sen o cigkofteyi yoguran ustasin be.Çiğköfte yemek için nasıl bir ortam lazım ki? Hiç anlamam bu işlerden
Karıştırma karsim oralar bildigin gibi degil. Elindeki lavaşı yere birak ve usulca geri cekil.Limon, lavaş, marul, maydonoz? Böyle değil miydi? Dahası da mı var?
Çiğköfte yemek için nasıl bir ortam lazım ki? Hiç anlamam bu işlerden
çekiyor evet ama bilmediğim yerden de söylemek istemedim şimdiHalbuki o kadar konuşunca canı çeker insanın.
İnşallah link verme reklamını uygun görürleryukarıya kaydırınca link verme reklamı gelsin bize ya ilgi çekiyoruz
Oyuncaklar, yöresel yemekler, halılar ve salıncaklar için kaydırın!yukarıya kaydırınca link verme reklamı gelsin bize ya ilgi çekiyoruz
şırdana benzer bir ortam lazım, pek bir farkı yok aslında
Oyuncaklar, yöresel yemekler, halılar ve salıncaklar için kaydırın!
.
.
Sayfayı.
Cekilis yapip uc kisiye hediye de veririzOyuncaklar, yöresel yemekler, halılar ve salıncaklar için kaydırın!
.
.
Sayfayı.
Şu forumdakiler hiç bizi merak etmemiş nerdesiniz ne oldu diye sormamışlar çok gırıldım
Carpilmislardir diyorlardir ahahhsdhŞu forumdakiler hiç bizi merak etmemiş nerdesiniz ne oldu diye sormamışlar çok gırıldım
Hahahaha ckdkdd bence gençliklerne geri döndülerErgen muhabbeti yaptığımız için derslerimize yoğunlaştık sanmış olabilirler
Ay terbiyesiz terbiyesiz şeylere etiketlemişsiniz beni. Bu ne hadsizlik anlamıyorum ki ben.
Limon, lavaş, marul, maydonoz? Böyle değil miydi? Dahası da mı var?
Ooo kalkmis birisiAy terbiyesiz terbiyesiz şeylere etiketlemişsiniz beni. Bu ne hadsizlik anlamıyorum ki ben.