Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lyaaaaaaaa hanımefendi kişiliğine noldu? Ne verdiniz bu kızcağıza?
Ben dedimonu beni tanıyanlar diyor genelde yav
Kursun dokturelim bu olmaz boyle.Yaban bunlar hepten yoldan çıkmış. Özledik dedik, hasret giderecektik, zavallı kuşum lya bile buraya gelince bir tuhaf oluyor.
başlıkta buyu mu var nedir.
Yaban bunlar hepten yoldan çıkmış. Özledik dedik, hasret giderecektik, zavallı kuşum lya bile buraya gelince bir tuhaf oluyor.
Bilemiycem turuncu, buraların sahibi sensin malum.Yaban bunlar hepten yoldan çıkmış. Özledik dedik, hasret giderecektik, zavallı kuşum lya bile buraya gelince bir tuhaf oluyor.
Ben mi? Benim cig kofte yiyecek ortamim mi var hacıBugün çiğköfte falan mı yedi acaba
Amaaan onun da ne varsa dilinde
Keske alic keşkeeAmaaan onun da ne varsa dilinde
Ne dilinde?
Ne demek istiyorsun dostum açık açık söyle.Keske alic keşkee
yeni bir gülüş keşfedildiOhahahaha
Ne demek istiyorsun dostum açık açık söyle.
Resmen başlığı üstüme atıp kaçtılarBilemiycem turuncu, buraların sahibi sensin malum.
Şimdi böyle sorunca bir tereddüt ettim tabi, bilmesek de olurO kadar açık olmasını istediğine emin misin
Ben mi? Benim cig kofte yiyecek ortamim mi var hacı
Absoluta sor o bilir bilirÇiğköfte yemek için nasıl bir ortam lazım ki? Hiç anlamam bu işlerden
Limon, lavaş, marul, maydonoz? Böyle değil miydi? Dahası da mı var?Çiğköfte yemek için nasıl bir ortam lazım ki? Hiç anlamam bu işlerden