- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
30 olan kişi miydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 olan kişi miydi?
Ibreti alem oluyoruz ahshs tovbe bismillah ne kadınlar var dedirtiyoruz bencesi ahshhd
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.Ya 4 ve daha fazlasını merak ettim
Hep zaten belli sayı üzerindekileri merak ederim
Ibreti alem oluyoruz ahshs tovbe bismillah ne kadınlar var dedirtiyoruz bencesi ahshhd
Islevi bence?30 olan kişi miydi?
Ben geçen gece sıkıntıdan girdim buraya alic, gecenin 4'ünde 20 kişi vardı. Usulca çıktım
Züğürt tesellisi o bencesi.Islevi bence?
Malafat etsek?Bence de kapatın şu halı konusunu malamat etmeyin millete
rezaletimiz asaletimizden gelirGittikçe de artıyor tam rezalet
Lyaaaaaaaa hanımefendi kişiliğine noldu? Ne verdiniz bu kızcağıza?Malafat etsek?
Dimi dimi uslandım ben diyor ama uslandıgi hali buysaOhoo ona kalsa zaten. Naber yaban gülü?
Asıl kadın daha gelmedii koş idrakkkk gerdan bükmelim cilvelimIbreti alem oluyoruz ahshs tovbe bismillah ne kadınlar var dedirtiyoruz bencesi ahshhd
Malafat etsek?
Malafat etsek?
Ben iyiyim de cevrem kötü turuncu. Bak hemen bozdular beniLyaaaaaaaa hanımefendi kişiliğine noldu? Ne verdiniz bu kızcağıza?
Dimi dimi uslandım ben diyor ama uslandıgi hali buysa
İyiyim Alicja, arlı bir hanım olarak yerini aldım aranızda
Bir bunu demedigin kalmisti pes.
Yaban bunlar hepten yoldan çıkmış. Özledik dedik, hasret giderecektik, zavallı kuşum lya bile buraya gelince bir tuhaf oluyor.Dimi dimi uslandım ben diyor ama uslandıgi hali buysa
İyiyim Alicja, arlı bir hanım olarak yerini aldım aranızda
onu beni tanıyanlar diyor genelde yavIbreti alem oluyoruz ahshs tovbe bismillah ne kadınlar var dedirtiyoruz bencesi ahshhd