Coronasavar

Sana 6 aydır el değmeyen doğal kaşlarımı kaldırarak hayret ediyorum şekerim. Sandviçlerimizi evde hazırlayıp, ormanda buluşak. Emeklilik hayallerimi yaşamadan coronaya kurban gitmek istemiyom.
Sen kesin en önde oturan o çalışkan, parmağı aşağı inmeyen kızdın değil mi loreth, doğru söyle

Bu yaşta yapacağımız tek çılgınlık cafe restorana gitmek kaldı zaten, o hayali bile elimizden alma yav

O zaman da yollu olmus derler, o kadar abartmayin
Uzun sureli iliskisinde adam evlenmek istemedigi icin lya ayrilmis deyin
O zaman da ‘ne manyak ne kusurlu ki adama bastıramamış imzayı’ derler.
En iyisi biz ecnebiyle evlendi ama erken göçtü adamcağız, o da hayatın sefasını sürüyor diyelim

Sana 6 aydır el değmeyen doğal kaşlarımı kaldırarak hayret ediyorum şekerim. Sandviçlerimizi evde hazırlayıp, ormanda buluşak. Emeklilik hayallerimi yaşamadan coronaya kurban gitmek istemiyom.

Güzel, bu da güzel; görmeyeli aşmışsın Loreth kuzum. En son buralarda dışarıdan sipariş ettiğin pizzayı, çamaşır suyu mu yoksa kezzapla mı dezenfekte etsem diye soruyordun.
Daha dün gibi, aah ah.

Güzel, bu da güzel; görmeyeli aşmışsın Loreth kuzum. En son buralarda dışarıdan sipariş ettiğin pizzayı çamaşır suyu mu yoksa kezzapla mı dezenfekte etsem diye soruyordun.
Daha dün gibi, aah ah.
Oha
Öyle miydi, dışarıdan pizza mı sipariş etmişti deyip çıtayı nirvanaya çıkarayım
Akshsjdjdk

Yaşlı başlı bir insanla böyle konuşmaya utanmıyor musun evladım? Ayrıca lisede senin yaşın kadar etek beli kıvırırdım ben. Sıkıcıymış, hıh.
Ooo etek beli kıvırma, bayağı nuhnebi hareketler bunlar loreth.
Bizim zamanda pantolon bilem vardı

Senin gibi çakma emekli, yaşlı değilim ben. Hakiki, öz ve sahici yaşlıyım çünkü. Şimdi lütfen gidin, TRT Radyo'da Türk Sanat Musikisi saati başladı.
Akshsjsjdkd

Benim beden yaşlandı, akıl yaşı ilerlemiyor malum.
Zekayla alakalı sanırım bir sıkıntım var

Musiki neydi la...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…