İyi değilim abs hem de hiç herkesin bayramı kutlu olsunKüçük demişken vandimiz nerede? @Vander ne kadar sürüyor acaba finalleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi değilim abs hem de hiç herkesin bayramı kutlu olsunKüçük demişken vandimiz nerede? @Vander ne kadar sürüyor acaba finalleri
Geçecek bebişim hepsi geçecek.İyi değilim abs hem de hiç herkesin bayramı kutlu olsun
Çetin ceviz zaaa xD xDLoreth ceviz olmak ister kesin
Nen var kuzumİyi değilim abs hem de hiç herkesin bayramı kutlu olsun
Vanderım ne oldu ya? =( Merakta koyma bizi.İyi değilim abs hem de hiç herkesin bayramı kutlu olsun
Tiksinme eylemini kendi kendine tamamladığın için bana iş kalmamış, o yüzden susuyorum.Çetin ceviz zaaa xD xD
Ahhfhah kendimden tiksindim.
Çetin ceviz zaaa xD xD
Ahhfhah kendimden tiksindim.
Basamazsan basarlar gülümEmoji bile basamadım.
Eee ramazan bittiğine ve toplumunun kutsal değerlerine gereken saygı ve özeni gösterdiğimize göre döndük mü? Ne diyorsunuz?
Kendimi taşının altından çıkan patrick gibi hissediyorumEee ramazan bittiğine ve toplumunun kutsal değerlerine gereken saygı ve özeni gösterdiğimize göre döndük mü? Ne diyorsunuz?
3nity Loreth AbsolutPromise cilek.yagmuru @filmdelisi Yokuspokus @Arya_Stark01 @Yabanelma @KudrAlobar @Estraven @Vander @NeverOne Alicja
Bayraminiz kutlu olsun yavru kuslarim. Cok daha guzel bayramlarimiz olsun. Hepinizi opuyoore
Kendimi taşının altından çıkan patrick gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 2639382
Sen dedin emoji basamiyorum diye. Ben de basarlar anam dedim. Emoji yani. Pis fesat ahahsİsmini vermek istemiyorum biri (Lyanna) dönmüş baksana basmalı masmalı başlamış.
Kırmızılarımı giyip geldiğim şu mutlu günde, aşağıda sadece kendi adımı mı görecektim?
Bu bölümü görüntüleyen Kullanıcı: 1, Misafir: 0
Çok acı
Bebegim ben sokaklardayim, geziyorum ooohKırmızılarımı giyip geldiğim şu mutlu günde, aşağıda sadece kendi adımı mı görecektim?
Bu bölümü görüntüleyen Kullanıcı: 1, Misafir: 0
Çok acı
Geldik la ağlama.
Hayırlı olsun bu arada prolugun beybiliboy