Coronasavar

Huu nabıyonuz?
Şöyle ekşınlı bi konu olsa da az hareket gelse şuralara. Sıkıldım huzur huzur nereye kadar. Rahat batıyor ya. :/

Idrakyollariiltihabi uzun zamandır girmemişsin siteye. İyi misin?

Kuzu İnternete giresim, tek kelam yazasım yok bu ara. Telefonu neredeyse hiç elime almıyorum. Bir diş problemi yaşadım hala ağzımda dikişler ve ağrım var. Şanssız bir insan olduğum için iyileşme süreci de uzun sürdü. Yarın yine gidicem dişçiye bir dünya işlem olacak yine. Hiç keyfim yok o yüzden İnternete de pek girmiyorum. Enerjim ancak benim sıpaya bakmaya yetiyor. Telefon da onun elinde çoğunlukla. Sağlıklı gelişimi falan salladım artık başka çare kalmadı veriyorum telefonu.

Ağrısı dikişi yetmiyormuş gibi iki gündür de aftlar çıktı ağzımda. Ağrılı ve acılı süreçten geçiyorum :) tek avantajı tek lokma yiyemediğim için kilo veriyor olmam :)

Sağol merak edip sorduğun için. Sen nasılsın?

Yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşAllah çabuk geçer. Aft sıkıntıdan çıkıyor diye biliyorum
Karantina döneminde bende telefon vermeye başladım üzme kendini. Telefonum trt çocuk oyun uygulamaları doldu. En azından saçma videolar izlemesinden iyidir diye düşündüm oğlun hazine bulmuş gibi olmuştur ve telefonda gördüğü herşeyin dibini sıyırıyordur sana yardım ediyorlar mı bari? Eşin veya kayınvaliden.
Ya ben sıkı takipçin sayılırım. Özellikle moralim bozuk olduğunda yazdıkların çok iyi geliyor. Ay böyle diyince de seni kullanıyor gibi oldum sanki buarada çok şükür ben iyim

O kadar dibe çöktüm ki annemler beş günlük tatil ayarladılar temmuzda. Oğlanı alıp arkadaşımla gidicem. Yarın da beyim kuaföre gidip saçımı başımı boyatmak için oğlana bakacak. İnşallah iyi gelir fiziksel değişim de, tatil de. Biraz daha iyiyim şükür.

Iki gün önce son seansta diş çilem artık bitiyor derken kanallar tıkanmış. Sebebini tam anlamasam da uyuşturmadan yapması gerekti. Kanalları acıta acıta temizledi sağolsun. Zıpladım koltukta :/

Bilmiyorum öyle mutsuzum sıkıldım şımarıklığı değil de, aşırı yorgunum. Düzelicem inşallah. Neler geçmedi ki, bu da geçer :)

Sonunda güzel haberler alabildimdeğişiklik ve tatil sana çok iyi gelecek eminim. Dönüşün muhteşem olacak yaz bize de mutlaka

Ben onun genç versiyonuyum sanırım 25 yaşında 1 aylık evliyim tetik parmak oldum ağlıyorum

Lise ‘ayran, lokma, pilav’ gününe gelmiş gibi hissettim kendimi...
Şuan elimdeki çakmağı sallayarak şarkı söylüyorum.

"Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş
Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş
Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş
Ortak olmak her sevince, her derde, kedereeeee..."

Offf, damardan girdin...
Yaşlandığım, onca ürüne rağmen pandemide gözlerimin kırış kırış olduğu gerçeğini yüzüme çarptın loreth.

Emekli fönü çektirip saçlarımıza, bir kebapçıda buluşmamız an meselesi.

Sana 6 aydır el değmeyen doğal kaşlarımı kaldırarak hayret ediyorum şekerim. Sandviçlerimizi evde hazırlayıp, ormanda buluşak. Emeklilik hayallerimi yaşamadan coronaya kurban gitmek istemiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…