- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
Ve muskatlı baklava tarifi verecek.Simdi arya gelip her seye fistik koyuyorsunuz diyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve muskatlı baklava tarifi verecek.Simdi arya gelip her seye fistik koyuyorsunuz diyecek
Bi an düşünmedim değil. Denizden çıkan her şeyi bayıla bayıla yerim. Baklava vs şerbetli bütün tatlıları aynı şekilde. İkisini birleştirsek nasıl bir lezzet çıkar acabaCiddi olmadığını umuyorum ya. Çikolatalı baklava yapıyorlar, ona bile kızıyorum. Cevizli baklava kutsalımdır.
Sana şu şarkıyı armağan ediyorum Kudra, başka da lafım yok.Bi an düşünmedim değil. Denizden çıkan her şeyi bayıla bayıla yerim. Baklava vs şerbetli bütün tatlıları aynı şekilde. İkisini birleştirsek nasıl bir lezzet çıkar acaba
Sana şu şarkıyı armağan ediyorum Kudra, başka da lafım yok.
Aaa dur dur var; iddialara göre hamsi reçeli diye bir şey varmış. Yani umarım yoktur tabi.
Trabzonluyuz. Yaptığımız en uç şey hamsili mısır ekmeği. Ilımlı Karadenizlilik oluyor sanırım bizimki.Karadenizliler hamsinin her türlü şeysini yapabilme potansiyeline sahip bence
Bu arada donat juice iyi olabilir sanki
Trabzonluyuz. Yaptığımız en uç şey hamsili mısır ekmeği. Ilımlı Karadenizlilik oluyor sanırım bizimki.
Sen evlatliksin ve oz ailen Laz bir cift bence.Mısır ekmeğinin hastasıyız. Mısır eppeği kalp ben. Hamsili mısır eppeği kalp kalp kalp ben
Son çocuk olmasam bunu düşünebilirdim Kimse dördüncü çocuk evlatlık almaz heralde lan. Alırlar mı ki? Küçükken seni çöpte bulduk diyolladıSen evlatliksin ve oz ailen Laz bir cift bence.
O zaman butun taslar yerine oturuyor
Son çocuk olmasam bunu düşünebilirdim Kimse dördüncü çocuk evlatlık almaz heralde lan. Alırlar mı ki? Küçükken seni çöpte bulduk diyolladı
Her abla ve abinin kardeşe klasik pisliği bu galiba. Ben de derdim kardeşime "Biz seni bebekken sokakta bulduk getirdik, kimin çocuğusun bilmiyoz" diye. Düşününce ne gaddarca ya
Abin ablan buyudu, evde bir ses nefes olsun diye almis olabilirler seni. Bir dusun bak bu açıdanSon çocuk olmasam bunu düşünebilirdim Kimse dördüncü çocuk evlatlık almaz heralde lan. Alırlar mı ki? Küçükken seni çöpte bulduk diyolladı
Babam da kuzenime halam icin o benim annem derdi aglatirdi cocuguHer abla ve abinin kardeşe klasik pisliği bu galiba. Ben de derdim kardeşime "Biz seni bebekken sokakta bulduk getirdik, kimin çocuğusun bilmiyoz" diye. Düşününce ne gaddarca ya
Gercekten senin fıstığın mıyızİyi bayramlar fıstıklar
Bu tuzak bi soru mu?Gercekten senin fıstığın mıyız
Haha degil tabii ki.Bu tuzak bi soru mu?
Seviyorum hepiniziHaha degil tabii ki.
Sevildigimizi duymak istedim simardim