• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ciddi olmadığını umuyorum ya. Çikolatalı baklava yapıyorlar, ona bile kızıyorum. Cevizli baklava kutsalımdır. :KK53:
Bi an düşünmedim değil. Denizden çıkan her şeyi bayıla bayıla yerim. Baklava vs şerbetli bütün tatlıları aynı şekilde. İkisini birleştirsek nasıl bir lezzet çıkar acaba 😂

Bi an düşünmedim değil. Denizden çıkan her şeyi bayıla bayıla yerim. Baklava vs şerbetli bütün tatlıları aynı şekilde. İkisini birleştirsek nasıl bir lezzet çıkar acaba 😂
Sana şu şarkıyı armağan ediyorum Kudra, başka da lafım yok.

Aaa dur dur var; iddialara göre hamsi reçeli diye bir şey varmış. Yani umarım yoktur tabi.

Sana şu şarkıyı armağan ediyorum Kudra, başka da lafım yok.

Aaa dur dur var; iddialara göre hamsi reçeli diye bir şey varmış. Yani umarım yoktur tabi.

Karadenizliler hamsinin her türlü şeysini yapabilme potansiyeline sahip bence 😂

Bu arada donat juice iyi olabilir sanki 😂

Son çocuk olmasam bunu düşünebilirdim 😂 Kimse dördüncü çocuk evlatlık almaz heralde lan. Alırlar mı ki? Küçükken seni çöpte bulduk diyolladı

Her abla ve abinin kardeşe klasik pisliği bu galiba. Ben de derdim kardeşime "Biz seni bebekken sokakta bulduk getirdik, kimin çocuğusun bilmiyoz" diye. Düşününce ne gaddarca ya :KK70:

Her abla ve abinin kardeşe klasik pisliği bu galiba. Ben de derdim kardeşime "Biz seni bebekken sokakta bulduk getirdik, kimin çocuğusun bilmiyoz" diye. Düşününce ne gaddarca ya :KK70:

Cidden amaç ne acaba? Bi ara helin avşar Hülyanın kızı haberleri çıktığında ben de abimin ya da ablamın kızı mıyım diye düşünüyordum 😂

Back