- 11 Aralık 2018
- 40.478
- 251.525
- 598
Zaten kendilerine anca yetiyor, ne sünnetiOndan sonra uzakdoğulu kimi bulurlarsa sünnet etmeye kalkarlar
Hangisini? İnce üst bacak mı yerden kalkmayan popo mu?
Ya zaten zayıf, sıkılaşmış burada hava atıyor şimdi.Eki Görüntüle 2610031
Ücretsiz mi30 days diye bi app var ben onu kullanıyorum bu ara, sevdim. Düzey ve çalıştırmak istediğin bölgeyi seçebiliyorsun. Şu boş boş oturduğumuz günlerde tavsiye ederim.
Zaten kendilerine anca yetiyor, ne sünneti
He beleşÜcretsiz mi
Bir şey sorucam çok düşünürsek de glikoz kullanmış olmazmıyız
Bu yıllar önceydi bebişim. Artık ben de herkes gibiyim.Ya zaten zayıf, sıkılaşmış burada hava atıyor şimdi.Eki Görüntüle 2610031
Ya zaten zayıf, sıkılaşmış burada hava atıyor şimdi.Eki Görüntüle 2610031
Kiloyu oturarak da verirsin. Zaten en iyi oturarak veriliyorBir şey sorucam çok düşünürsek de glikoz kullanmış olmazmıyız
Benım şimdiye kadar incecik kalmam gerekırdı dkdkkd
Ama olmadı
Buna nediyorsunnnnnn
İllaa egzersiz mi yapmalıyız
Sevişiyodur
Ahh ahh benim gibi bi kocam olaydı dünya rekoları kırardıkKarantina bahane gün rekorları şahane
Bir şey sorucam çok düşünürsek de glikoz kullanmış olmazmıyız
Benım şimdiye kadar incecik kalmam gerekırdı dkdkkd
Ama olmadı
Buna nediyorsunnnnnn
İllaa egzersiz mi yapmalıyız
Ben öyle de veremıyorum cjdjdjdkKiloyu oturarak da verirsin. Zaten en iyi oturarak veriliyor
Ama sıkılaşmak için spor şart
Karantinayla fkkdd kafam açıldı vallaha ama değişen bir şey yok yiyorumSana ilginç bişey söyleyeyim mi? Bende akdeniz anemisi var, kontrol altında sorun yok ama çok üşürüm, hep üşürüm. Ama ders çalışırken 15-20 dk sonra ısınmaya başlıyorum aynen spor yaparken olduğu gibi. Yani evet bence işe yaraması lazım, test ettim onayladımDüşünmeyi bilmem ama kafayı çalıştırcan
Hepiniz şüşko çirkin kadınlar olacaksınız koronadan sonra ben piremses kıvamında çıkacam evden
Hoşgeldin
Günahımı alıyorsunuz ayıp ayıp
Ahh ahh benim gibi bi kocam olaydı dünya rekoları kırardık
Ahaha tembelliğe mi özendin arya?Beni niye eklemedin??
Hepiniz şüşko çirkin kadınlar olacaksınız koronadan sonra ben piremses kıvamında çıkacam evden
Gaza geldiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?