Coronasavar

Ve A Arya_Stark01 burada değil mi ya? Neden değil? BDV'nin karanlık dehlizlerinden sıyrılıp sesime gel bacım.

Bu tür seyleri zaten en son ben duyarim

Gerçek hayattada öyle. Tüm herkesin duydugu seyi, ben sonradan ögreniyorum. Sonra "yaaa gerçektenmii" dedigimde "bunu herkes aylaaarca biliyordu zaten, sen nerdeydin" cevabi gelir :)

Neyse, iyiki varsin Lorethçigim, harbiden bdv'den kurtariyorsun beniii

Yoo öyle deme ben fi tarihinde günde yarım saatlik yoğun egzersizle incecik bir fücut sahibi olmuştum. Hey gidi...
20 dakkadan önce yağ yakmayız bebişim. O yüzden 20 dk ısınma 25 dakka spor 5 dakka soğuma en az. Fazla kilon yoktur, şekle girmişsindir sen.,

20 dakkadan önce yağ yakmayız bebişim. O yüzden 20 dk ısınma 25 dakka spor 5 dakka soğuma en az. Fazla kilon yoktur, şekle girmişsindir sen.,
Tamam işte 10 dk yaktığım yağ yeter bana
20 dk sonra ısındıktan sonra bi de 25 dk spor mu yapacağım, yoh ya

Olabilir. 5dk ısınma 20dk egzersiz 5dk esneme gibi bi şeydi benimki. İç bacak diye bi şey kalmamıştı. Tekrar başlamak istiyorum ama popom yer çekimine karşı gelemiyor

Olabilir. 5dk ısınma 20dk egzersiz 5dk esneme gibi bi şeydi benimki. İç bacak diye bi şey kalmamıştı. Tekrar başlamak istiyorum ama popom yer çekimine karşı gelemiyor
Isınınca da egzersiz olmıyor mu ısınacaksam neden egzersiz ayrı yapıyorum kdkdk
Yorulurum

30 days diye bi app var ben onu kullanıyorum bu ara, sevdim. Düzey ve çalıştırmak istediğin bölgeyi seçebiliyorsun. Şu boş boş oturduğumuz günlerde tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…