Aynen öyle bebişimBu ne be zaytung tarzı birşey mi
Ve A Arya_Stark01 burada değil mi ya? Neden değil? BDV'nin karanlık dehlizlerinden sıyrılıp sesime gel bacım.
20 dakkadan önce yağ yakmayız bebişim. O yüzden 20 dk ısınma 25 dakka spor 5 dakka soğuma en az. Fazla kilon yoktur, şekle girmişsindir sen.,Yoo öyle deme ben fi tarihinde günde yarım saatlik yoğun egzersizle incecik bir fücut sahibi olmuştum. Hey gidi...
Aynen öyle bebişimAma gomik ben güldüm
Tamam işte 10 dk yaktığım yağ yeter bana20 dakkadan önce yağ yakmayız bebişim. O yüzden 20 dk ısınma 25 dakka spor 5 dakka soğuma en az. Fazla kilon yoktur, şekle girmişsindir sen.,
Olabilir. 5dk ısınma 20dk egzersiz 5dk esneme gibi bi şeydi benimki. İç bacak diye bi şey kalmamıştı. Tekrar başlamak istiyorum ama popom yer çekimine karşı gelemiyor20 dakkadan önce yağ yakmayız bebişim. O yüzden 20 dk ısınma 25 dakka spor 5 dakka soğuma en az. Fazla kilon yoktur, şekle girmişsindir sen.,
Sana bedava, başkasına şantaj ile verebilirimNeden özelden
Olabilir. 5dk ısınma 20dk egzersiz 5dk esneme gibi bi şeydi benimki. İç bacak diye bi şey kalmamıştı. Tekrar başlamak istiyorum ama popom yer çekimine karşı gelemiyor
Sana bedava, başkasına şantaj ile verebilirim
Aynen öyle bebişimAma gomik ben güldüm
UuuSana bedava, başkasına şantaj ile verebilirim
Isınınca da egzersiz olmıyor mu ısınacaksam neden egzersiz ayrı yapıyorum kdkdkOlabilir. 5dk ısınma 20dk egzersiz 5dk esneme gibi bi şeydi benimki. İç bacak diye bi şey kalmamıştı. Tekrar başlamak istiyorum ama popom yer çekimine karşı gelemiyor
Paylasma böyle seyleri canim, bir baktin malum haber kanalinda çikti herkes inanir
Sana hepicii bedava, peşin ödemen varBana da bedava ver ya çocuğuma kadar gördün
30 days diye bi app var ben onu kullanıyorum bu ara, sevdim. Düzey ve çalıştırmak istediğin bölgeyi seçebiliyorsun. Şu boş boş oturduğumuz günlerde tavsiye ederim.Olabilir. 5dk ısınma 20dk egzersiz 5dk esneme gibi bi şeydi benimki. İç bacak diye bi şey kalmamıştı. Tekrar başlamak istiyorum ama popom yer çekimine karşı gelemiyor
Hangisini? İnce üst bacak mı yerden kalkmayan popo mu?Nasıl yaptın onu be
Ya zaten zayıf, sıkılaşmış burada hava atıyor şimdi.Nasıl yaptın onu be
İyi işte belki biraz tedirgin olurlar, biz yemiyoruz zaten diye çok rahat davranıyorlardıPaylasma böyle seyleri canim, bir baktin malum haber kanalinda çikti herkes inanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?