Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehirleri kapatacaklar giriş çıkışları Wuhan gibi, mantıklı aslında.
Hiç bulaş olmayan bölgeler varmış, en azından onlar korunur.
Biz virüslüler ne halimiz varsa görürüz
Sonra sepeti sirkeleyipDiğer evimde olsaydım sepet sallardım ben
Yapma annem, yapma gülümBasit mi? Kaç malzemeli? Ben yapabilir miyim ne dersin?
Ankara'ya sanmam ya. İstanbul'a İzmir'e falan gelir gelirse.Ankara
O kadar makarna stogunu dkdkd sorgularımSokağa 2 gün daha geç cikayim diye idareli yemeye başladığımız günler gelirse, italya gibi, obezite ortadan da kalkabilir :)
Onun da hala devam ediyor olmasıO degilde survivor bitince yarismacilar asil survivor burdaymis diyecekler ya en guvenli ywr su an orasi
Yumurta var içinde, yoksa dükkan seninKulağımı atarım bana yolla
Ay yok ya, bizde bütün gün hamur açılır bir şey yapılır. Hepimiz dobişko olacağız. Ben zaten dombiliyimSokağa 2 gün daha geç cikayim diye idareli yemeye başladığımız günler gelirse, italya gibi, obezite ortadan da kalkabilir :)
Alasını yaparsın, ciddiyim istersen özelden atarım.Basit mi? Kaç malzemeli? Ben yapabilir miyim ne dersin?
Ankara'ya sanmam ya. İstanbul'a İzmir'e falan gelir gelirse.
Şehir karantinası gayet olabilir, tır şoförleri malzeme taşıyan, sağlık personeli, siyasiler falan hariçtir tabi.Ben hiç zannetmiyorum hala karantina geleceğini :)
Ay yok ya, bizde bütün gün hamur açılır bir şey yapılır. Hepimiz dobişko olacağız. Ben zaten dombiliyim
Keşke bu süreci zayıflama kampı gibi değerlendirseydim.
Yarından itibaren evde yarım saat egzersiz yapayım bari. Gofretin kalorisini yakayım
Yani Rize kimin aklına gelirdi, büyük şehirler zaten öyle de, Kastamonu, Niğde vs iller tuhaf.Ankara'da vaka çok ya.
Şehir karantinası gayet olabilir, tır şoförleri malzeme taşıyan, sağlık personeli, siyasiler falan hariçtir tabi.
Biz yurdum insanı içindir anca.
Onun da hala devam ediyor olması
Neden özeldenAlasını yaparsın, ciddiyim istersen özelden atarım.
Hayır niye özelden?Alasını yaparsın, ciddiyim istersen özelden atarım.
Ankara'da vaka çok ya.
Kaç saat yapıcam ya? Yarım saat yeter işteyarım saat ne danacık, kasların anca ısınır yarım saatte.
Yoo öyle deme ben fi tarihinde günde yarım saatlik yoğun egzersizle incecik bir fücut sahibi olmuştum. Hey gidi...yarım saat ne danacık, kasların anca ısınır yarım saatte.
Bizim ülkede vallahi işlemez billahi işlemez.Yahu ben çalışmak zorunda olanlara izin belgesi verip gerisini içeri tıksalar ona da razıydım da bu saatten sonra işe yarayacağını zannetmiyorum. Rizenin bilmem ne köyünü karantinaya alacak kadar büyüdüyse bu iş geçmiş olsun. :)