- 12 Haziran 2019
- 18.362
- 111.292
- 598
- 37
Sanmam merhabaMiraba desem banlanır mıyım acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmam merhabaMiraba desem banlanır mıyım acaba?
Merhaba o zaman tekrardan:)Sanmam merhaba
Merhaba o zaman tekrardan:)
Hemde headshotHoop headshot ban hell yeahh.
Günaydın İyi bayramlarGünaydın yavrimolar. Bayramınız kutlu olsun. Buna şeker bayramı diyenler için terlikler hazır mı?
Günaydın Abso. Çok bayramlar göresin evladım. Şimdi öyle boş boş durma, koş baklava getir!Günaydın İyi bayramlar
Ev baklavası hiç sevmiyorum ya. Bizimkiler cevizli yapıyor hep. Baklava dediğin fıstıklı olurGünaydın Abso. Çok bayramlar göresin evladım. Şimdi öyle boş boş durma, koş baklava getir!
Oyy ev baklavası istiyorum. Bir tepsi ev baklavasının sadece çıtır çıtır üst kısmını ve şerbetten löp löp olmuş en alt katmanını mideye indirmek istiyorum. Orta kısımları size bırakacağım, o kadar da paylaşımcı ve düşünceli bir insanım çünkü.
Baklava cevizli olur. Anayasa'da bu açıkça belirtilmiştir.Ev baklavası hiç sevmiyorum ya. Bizimkiler cevizli yapıyor hep. Baklava dediğin fıstıklı olur
Çok büyük bir tartışma başlar buradanBaklava cevizli olur. Anayasa'da bu açıkça belirtilmiştir.
Fıstığın tadını tereyağıyla birleşince hiç ama hiç sevmiyorum, acayip ağır bir aroması oluyor. O yüzden ceviz candır. Ya ben datlı bişirmeye gideeyom, görüşürüz. Bir tarafım şişmeden bu bayramı atlatmam lazım çünkü.
Üff bütün zevksizler de burada toplanmış, hiç muhatap olamayacağım. İyi bayramlar Limonsuzzz, öpücükler şekerim.Loreth canım senin için cevizli baklava yerim ama ben en çok fıstıklı baklava severim
O zaman mesafeli bi şekilde bayramlaşalım. İyi bayramlarÜff bütün zevksizler de burada toplanmış, hiç muhatap olamayacağım. İyi bayramlar Limonsuzzz, öpücükler şekerim.
İyi bayramlar bebiş.3nity Loreth AbsolutPromise cilek.yagmuru filmdelisi Yokuspokus A Arya_Stark01 Yabanelma KudrAlobar Estraven @Vander NeverOne Alicja
Bayraminiz kutlu olsun yavru kuslarim. Cok daha guzel bayramlarimiz olsun. Hepinizi opuyoore
Ben her türlü baklava yerim. Hamsili de olur.Üff bütün zevksizler de burada toplanmış, hiç muhatap olamayacağım. İyi bayramlar Limonsuzzz, öpücükler şekerim.
Teşekkür ederiimm, bilmukabele sizlerin de bayramınız kutlu olsun efenim.3nity Loreth AbsolutPromise cilek.yagmuru filmdelisi Yokuspokus A Arya_Stark01 Yabanelma KudrAlobar Estraven @Vander NeverOne Alicja
Bayraminiz kutlu olsun yavru kuslarim. Cok daha guzel bayramlarimiz olsun. Hepinizi opuyoore
Baklava cevizli olur. Anayasa'da bu açıkça belirtilmiştir.
Fıstığın tadını tereyağıyla birleşince hiç ama hiç sevmiyorum, acayip ağır bir aroması oluyor. O yüzden ceviz candır. Ya ben datlı bişirmeye gideeyom, görüşürüz. Bir tarafım şişmeden bu bayramı atlatmam lazım çünkü.
Ciddi olmadığını umuyorum ya. Çikolatalı baklava yapıyorlar, ona bile kızıyorum. Cevizli baklava kutsalımdır.Ben her türlü baklava yerim. Hamsili de olur.
Simdi arya gelip her seye fistik koyuyorsunuz diyecekBaklava cevizli olur. Anayasa'da bu açıkça belirtilmiştir.