- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.032
- 83
- 30
Çirkef her yerde çirkef anacım karışsak nolacakHerkesin beğenisine kimse karışamaz. Bu da yeni moda mı oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çirkef her yerde çirkef anacım karışsak nolacakHerkesin beğenisine kimse karışamaz. Bu da yeni moda mı oldu?
Ben tinderı erkek profili gözünden de gördüm. Arkadaşıma kız beğenmiştimŞuradaki kızlara bakayım da ben onlar gibi olmayayım, namuslu arlı nasıl olurum diye araştırma yapmışlardır değil mi
Lanetlenmişsin bacımAnam telefondan kurcalarken bozmusum ya mesajimi ahahsh
Ben de arkadaşa hesap açtım görümcelik otomatik olarak yüklendi. Bunun ağzı büyük, bu me böyle saçını Mora boyamış seni üzer, bu iyiymiş hanım hanımcık giyinmiş ama yaşı büyükBen tinderı erkek profili gözünden de gördüm. Arkadaşıma kız beğenmiştim
Ben tinderı erkek profili gözünden de gördüm. Arkadaşıma kız beğenmiştim
Donere mayonez koyacak potansiyel var di miMayonezli mi
Ben arkadasimin tinderindan kizla yazismistim.Ben tinderı erkek profili gözünden de gördüm. Arkadaşıma kız beğenmiştim
Ahaha aynı hisler otomatik geliyor demek kiBen de arkadaşa hesap açtım görümcelik otomatik olarak yüklendi. Bunun ağzı büyük, bu me böyle saçını Mora boyamış seni üzer, bu iyiymiş hanım hanımcık giyinmiş ama yaşı büyük
Anlayan anlar.Çirkef her yerde çirkef anacım karışsak nolacak
Anlayan anlar.
Eki Görüntüle 2637256
Merhaba, yine boş kalmış buralar
Böyle kopasım var benim:
Üstümdeki ölü toprağını her zaman şu şarkıyla atarım Çilek. Yalnız bayağı toprak var bu sefer, 3 doz aldım, hala totomu kaldırıp spor yapamadım. Beş kere daha dinleyince olacak bence. Ayrıca vokalist çok yakışıklı değil mi sizce de?
En azından saçlarını beğenmişsindir.Hayır değil.
I ıh.En azından saçlarını beğenmişsindir.
Ay enerji toplamaya çalışıyorum şurada. Spor yapmam lazım diyorum. Negatif elektriğini BDV'de boşaltıp, buraya pamuk gibi gelmen mümkün mü? Töbe töbe...
Negatif değilim ben, adamı sevmedim.Ay enerji toplamaya çalışıyorum şurada. Spor yapmam lazım diyorum. Negatif elektriğini BDV'de boşaltıp, buraya pamuk gibi gelmen mümkün mü? Töbe töbe...
Merhaba, yine boş kalmış buralar
Böyle kopasım var benim:
Negatif değilim ben, adamı sevmedim.
Ben corona sonrası bara ilk gidişimde böyle olacağım: (11. saniyeden sonrası)
Koreografisini çıkartıp yapacağımEşelenen tavuk stili mi bu?
Üstümdeki ölü toprağını her zaman şu şarkıyla atarım Çilek. Yalnız bayağı toprak var bu sefer, 3 doz aldım, hala totomu kaldırıp spor yapamadım. Beş kere daha dinleyince olacak bence. Ayrıca vokalist çok yakışıklı değil mi sizce de?
Ben corona sonrası bara ilk gidişimde böyle olacağım: (11. saniyeden sonrası)