Coronasavar

O degilde survivor bitince yarismacilar asil survivor burdaymis diyecekler ya en guvenli ywr su an orasi

Sokağa 2 gün daha geç cikayim diye idareli yemeye başladığımız günler gelirse, italya gibi, obezite ortadan da kalkabilir :)
Ay yok ya, bizde bütün gün hamur açılır bir şey yapılır. Hepimiz dobişko olacağız. Ben zaten dombiliyim
Keşke bu süreci zayıflama kampı gibi değerlendirseydim.
Yarından itibaren evde yarım saat egzersiz yapayım bari. Gofretin kalorisini yakayım

yarım saat ne danacık, kasların anca ısınır yarım saatte.

Şehir karantinası gayet olabilir, tır şoförleri malzeme taşıyan, sağlık personeli, siyasiler falan hariçtir tabi.
Biz yurdum insanı içindir anca.

Yahu ben çalışmak zorunda olanlara izin belgesi verip gerisini içeri tıksalar ona da razıydım da bu saatten sonra işe yarayacağını zannetmiyorum. Rizenin bilmem ne köyünü karantinaya alacak kadar büyüdüyse bu iş geçmiş olsun. :)

Benim yasadigim ilde de cok var. Kucuk bir il sayilmaz ama bu kdr vaka en onemlisi umreden gelenler diye kiziyorum.

Bizim ülkede vallahi işlemez billahi işlemez.
Aile apartmanı diye bir şey var bizde, şimdi o kv deyi nası tutacan?
Ya da o adam abisi ile görüşmeyecek mi?
Küçücük köyler var, jandarmanın ayda 1 gittiği.
Kim kontrol edecek, edemez ki!
Bizde anca sokaklara kadar ilerler süreç, en kötü karadenizde olduğu gibi binalar arası tünel koyar geçerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…