Coronasavar

Hoşbuldum Loreth.

Arkamdan ağlayan ve küsen canım yoldaşlarım bana arada gelir böyle şeyler buda onlardan biriydi ama bu kadar Uzak kalabildim.
Bir daha gitmeye kalkarsan azıcık bile ciddiye almayız artık. Veda mektupları döşesen, yav he he, hadi git bir nefes al, biz burada bekliyoruz diye posta bile koyarız, ben yaparım yani en azından. Sen yine de gitme tabi.

Yabanelma hoşgeldin ama benim de ponçik kalbim habersiz gitmene kırıldı haberin olsun üzdün...
Ponçik kalbini seveyim limonsuz bir daha böyle birşey yapmam ama olursa sana haber edeceğim Eşimin diline düştüm zaten bu konuda sürekli yaparsam yönetim de ciddiye almaz beni muhtemelen. Uslu uslu durmayı düşünüyorum buralarda.

İşte bu güzel haber hemen de gönlümü yaptın

Aranan kan bulundu Yabanelma geldi sayfamıza bir hareketlilik geldi yalnız
Ya hakikaten burası ne böyle terk edilmiş Teksas kasabası modunda. Başlığın ilk günlerini hatırlar mısınız? Nasıl da şendik, enerjiktik. Peeeehh! İzolasyon o kadar uzun sürdü ki, yaşlandık, enerji kalmadı tabi. Kaç yıl oldu la?

3 ten sonrasını kimse saymadı bence

Ben de 5-10 sene vardır diye düşünüyorum. Saçlarımdaki beyazlar, kaz ayaklarım, ayak tırnaklarımın kalınlığı arttı yav. Şükür ki karın kaslarım hala yerinde.
Karın kasları en mühimi zaten. Onlar yerindeyse sorun yok
Neyse ki ben fazla ev kuşuyum da karantina beni çok etkilemedi

Beni daha iyi anlatan bir video bulamazdın. Dötümü kaldıracak enerjim yok. Bezdum daaaaa!

Ben deeee
Klima açmayınca pişiyorum, açınca mayışıyorum. Çok sıkıldım.
Çıkıp bir yerlerde oturup bir şeyler içmeyi, arkadaşlarla yüz yüze sohbet etmeyi özledim.
Bu belirsizlik beni mahvediyor artık.

Aynen Çilek. Bir de buna evde sıkılınca anne babaya saran iki küçük velet ekle...
Dalgalı bir deniz hayal ediyorum, çıplak ayak kumda yürüyoruz, etraf sessiz, burnumda tuzlu yosunlu bir koku, elimde çubuk kuma çizgi çekiyorum. Böhühühü... İnsan özlemedim de doğa anayı özledim ya. Şuan beni bir ormana bıraksalar, hiç durmadan 50 km koşar yürürüm, öyle hissediyorum.

Bunu okurken kenardan yuvarlanan saman toplarından geçti
Ya ben ilk bildirimi gözden kaçırmışım, herkes gelmiş haberim yok
Yabanelma da gelmiş, hoşgelmiş

Birkaç gündür şöyleyim ben:

Sims oynayasım bile gelmiyor artık
Simlerini de sıcaktan çıldırt çilek. Biz çekiyoruz onlar da çeksin

Kafeleri acsinlar gidip bira icicem net.
Korona benden korksun yetti da.
Kaldirim taslarini yaliycam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…