- 12 Haziran 2019
- 18.365
- 111.317
- 598
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha gitmeye kalkarsan azıcık bile ciddiye almayız artık. Veda mektupları döşesen, yav he he, hadi git bir nefes al, biz burada bekliyoruz diye posta bile koyarız, ben yaparım yani en azından. Sen yine de gitme tabi.Hoşbuldum Loreth.
Arkamdan ağlayan ve küsen canım yoldaşlarım bana arada gelir böyle şeyler buda onlardan biriydi ama bu kadar Uzak kalabildim.
Ponçik kalbini seveyim limonsuz bir daha böyle birşey yapmam ama olursa sana haber edeceğimYabanelma hoşgeldin ama benim de ponçik kalbim habersiz gitmene kırıldı haberin olsun üzdün...
Eşimin diline düştüm zaten bu konuda sürekli yaparsam yönetim de ciddiye almaz beni muhtemelen. Uslu uslu durmayı düşünüyorum buralarda.Bir daha gitmeye kalkarsan azıcık bile ciddiye almayız artık. Veda mektupları döşesen, yav he he, hadi git bir nefes al, biz burada bekliyoruz diye posta bile koyarız, ben yaparım yani en azından. Sen yine de gitme tabi.
İşte bu güzel haber hemen de gönlümü yaptınPonçik kalbini seveyim limonsuz bir daha böyle birşey yapmam ama olursa sana haber edeceğim
Eşimin diline düştüm zaten bu konuda sürekli yaparsam yönetim de ciddiye almaz beni muhtemelen. Uslu uslu durmayı düşünüyorum buralarda.
Ahshsh hoçça ğalın gidiyom benPonçik kalbini seveyim limonsuz bir daha böyle birşey yapmam ama olursa sana haber edeceğim
Eşimin diline düştüm zaten bu konuda sürekli yaparsam yönetim de ciddiye almaz beni muhtemelen. Uslu uslu durmayı düşünüyorum buralarda.
Ekibimizden biri eksik olunca kolumuz kanadimiz kirilmis demek ki.Aranan kan bulundu Yabanelma geldi sayfamıza bir hareketlilik geldi yalnız
Ahshsh hoçça ğalın gidiyom ben
Ya hakikaten burası ne böyle terk edilmiş Teksas kasabası modunda. Başlığın ilk günlerini hatırlar mısınız? Nasıl da şendik, enerjiktik. Peeeehh! İzolasyon o kadar uzun sürdü ki, yaşlandık, enerji kalmadı tabi. Kaç yıl oldu la?Aranan kan bulundu Yabanelma geldi sayfamıza bir hareketlilik geldi yalnız
3 ten sonrasını kimse saymadı benceYa hakikaten burası ne böyle terk edilmiş Teksas kasabası modunda. Başlığın ilk günlerini hatırlar mısınız? Nasıl da şendik, enerjiktik. Peeeehh! İzolasyon o kadar uzun sürdü ki, yaşlandık, enerji kalmadı tabi. Kaç yıl oldu la?
Ben de 5-10 sene vardır diye düşünüyorum. Saçlarımdaki beyazlar, kaz ayaklarım, ayak tırnaklarımın kalınlığı arttı yav. Şükür ki karın kaslarım hala yerinde.3 ten sonrasını kimse saymadı bence
Karın kasları en mühimi zaten. Onlar yerindeyse sorun yokBen de 5-10 sene vardır diye düşünüyorum. Saçlarımdaki beyazlar, kaz ayaklarım, ayak tırnaklarımın kalınlığı arttı yav. Şükür ki karın kaslarım hala yerinde.
Ya ben ilk bildirimi gözden kaçırmışım, herkes gelmiş haberim yok
Yabanelma da gelmiş, hoşgelmiş
Birkaç gündür şöyleyim ben:
Sims oynayasım bile gelmiyor artık
Beni daha iyi anlatan bir video bulamazdın. Dötümü kaldıracak enerjim yok. Bezdum daaaaa!
Aynen Çilek. Bir de buna evde sıkılınca anne babaya saran iki küçük velet ekle...Ben deeee
Klima açmayınca pişiyorum, açınca mayışıyorum. Çok sıkıldım.
Çıkıp bir yerlerde oturup bir şeyler içmeyi, arkadaşlarla yüz yüze sohbet etmeyi özledim.
Bu belirsizlik beni mahvediyor artık.
Bunu okurken kenardan yuvarlanan saman toplarından geçtiYa hakikaten burası ne böyle terk edilmiş Teksas kasabası modunda. Başlığın ilk günlerini hatırlar mısınız? Nasıl da şendik, enerjiktik. Peeeehh! İzolasyon o kadar uzun sürdü ki, yaşlandık, enerji kalmadı tabi. Kaç yıl oldu la?
Ya ben ilk bildirimi gözden kaçırmışım, herkes gelmiş haberim yok
Yabanelma da gelmiş, hoşgelmiş
Birkaç gündür şöyleyim ben:
Sims oynayasım bile gelmiyor artık
Olsun kalbimiz bir.Ya hakikaten burası ne böyle terk edilmiş Teksas kasabası modunda. Başlığın ilk günlerini hatırlar mısınız? Nasıl da şendik, enerjiktik. Peeeehh! İzolasyon o kadar uzun sürdü ki, yaşlandık, enerji kalmadı tabi. Kaç yıl oldu la?
Kafeleri acsinlar gidip bira icicem net.Ben deeee
Klima açmayınca pişiyorum, açınca mayışıyorum. Çok sıkıldım.
Çıkıp bir yerlerde oturup bir şeyler içmeyi, arkadaşlarla yüz yüze sohbet etmeyi özledim.
Bu belirsizlik beni mahvediyor artık.
Balkon demirlerini unutmaKafeleri acsinlar gidip bira icicem net.
Korona benden korksun yetti da.
Kaldirim taslarini yaliycam artik.