Bunu okurken kenardan yuvarlanan saman toplarından geçti
Simlerini de sıcaktan çıldırt çilek. Biz çekiyoruz onlar da çeksin
Bu buluşma lafı duyunca koşa koşa giden simin değil mi?Simim vampir, güneşe çıkınca ölür. Evde klimada oturuyordur inş
Bu buluşma lafı duyunca koşa koşa giden simin değil mi?
Aynen Çilek. Bir de buna evde sıkılınca anne babaya saran iki küçük velet ekle...
Dalgalı bir deniz hayal ediyorum, çıplak ayak kumda yürüyoruz, etraf sessiz, burnumda tuzlu yosunlu bir koku, elimde çubuk kuma çizgi çekiyorum. Böhühühü... İnsan özlemedim de doğa anayı özledim ya. Şuan beni bir ormana bıraksalar, hiç durmadan 50 km koşar yürürüm, öyle hissediyorum.
Kafeleri acsinlar gidip bira icicem net.
Korona benden korksun yetti da.
Kaldirim taslarini yaliycam artik.
Hayat sevince güzel diye Ayşecik gibi dans edeceğim masaların arasında. Garsonları tutup döndüreceğim, masaların üstüne çıkacağım
Filmlerde uçak inince yeri öpenler gibi kafede, barda masaları öpme de
Bu sabah balkona çıktım, sabahın 5'i, serin, sessiz bir hava. İçimden nasıl avaz avaz "Seniiii yenecez Coronaaaa!" diye bağırmak geldi anlatamam ama dötüm yemedi, içeri girdim.Hayat sevince güzel diye Ayşecik gibi dans edeceğim masaların arasında. Garsonları tutup döndüreceğim, masaların üstüne çıkacağım
Son mesajını göndermiş ve gitmişBu buluşma lafı duyunca koşa koşa giden simin değil mi?
Ben buna gitmek değil, paraşütsüz helikopter atlayışı derim.Günaydın
Son mesajını göndermiş ve gitmiş
Hahaha bagirsaydin keske. Komsularla kavga qeyfi sonrasındaBu sabah balkona çıktım, sabahın 5'i, serin, sessiz bir hava. İçimden nasıl avaz avaz "Seniiii yenecez Coronaaaa!" diye bağırmak geldi anlatamam ama dötüm yemedi, içeri girdim.
Abso biraz sıyırdı bence ayrılıktan sonraBen buna gitmek değil, paraşütsüz helikopter atlayışı derim.Canı serbest düşüş ve azıcık çakılmak istemiş AbsolutPromise ciğimizin. Neyse ki yerden sekip geri gelmeli bir platformdayız. Yalnız geldiğinde kolunu bacağını bağlamalı bir süre. Gördüğümüz gibi sağı solu belli olmuyor.
Çok heyecanlı anlattın ben bi mesajlarına bakayımBen buna gitmek değil, paraşütsüz helikopter atlayışı derim.Canı serbest düşüş ve azıcık çakılmak istemiş AbsolutPromise ciğimizin. Neyse ki yerden sekip geri gelmeli bir platformdayız. Yalnız geldiğinde kolunu bacağını bağlamalı bir süre. Gördüğümüz gibi sağı solu belli olmuyor.
Konusuna baktım biraz şimdi. Sanki bilerek gitmiş gibi geldi bana. Polemik olup banlanacağını biliyor sonuçta.Ben buna gitmek değil, paraşütsüz helikopter atlayışı derim.Canı serbest düşüş ve azıcık çakılmak istemiş AbsolutPromise ciğimizin. Neyse ki yerden sekip geri gelmeli bir platformdayız. Yalnız geldiğinde kolunu bacağını bağlamalı bir süre. Gördüğümüz gibi sağı solu belli olmuyor.
Ya konuyu açan Abso değil, Abso'nun izolasyondan çıldırmış deli gömlekli hali.Konusuna baktım biraz şimdi. Sanki bilerek gitmiş gibi geldi bana. Polemik olup banlanacağını biliyor sonuçta.
Sessiz kalmak en iyisiYa konuyu açan Abso değil, Abso'nun izolasyondan çıldırmış deli gömlekli hali.Abso yazsaydı ciddi ciddi cevap verirdim. KK tarihinde yeterince sazanlık yaptım, bir tane daha yapmamak için uğraşıyorum.
Ahahaha ben Kadikoy'de boğayı opecegim diyorum o derece.Günaydın arkadaşlar.
Eskiden huzurlu hissetmek için yağmur, rüzgar sesi dinlerdim. Şimdi cafe gürültüsü dinliyorum. Size de tavsiye ederim: A Soft MurmurSanırım doğa anayı özlemek buraya kadarmış, canım egzoz kokusu, Mecidiyeköy'ün mahşer kalabalığını, kilitlenmiş trafikleri, bir kahve alacağım diye girdiğim metre metre kuyrukları çekiyor.
Ahh ahh, ağlayacağım Lyanna ama güçlü olmam, delirmemem lazım. Çocuklar az önce sildiğim pencereyi yalıyor, parmak izlerini saymıyorum bile, ondan da sinirlerim bozuk olabilir tabi.Ahahaha ben Kadikoy'de boğayı opecegim diyorum o derece.
Kafeler acildigi an buzzz gibi bira içeceğim.
İşte o yüzden çocuklu evde bir şey silmeyeceksin.Ahh ahh, ağlayacağım Lyanna ama güçlü olmam, delirmemem lazım. Çocuklar az önce sildiğim pencereyi yalıyor, parmak izlerini saymıyorum bile, ondan da sinirlerim bozuk olabilir tabi.
İşte o yüzden çocuklu evde bir şey silmeyeceksin.
Idrakyollariiltihabi mesela bayılır dağınık pis eve
Kolay gelsinŞu an temizlik yapıyorum ve bunu okudum ajsjsj. Oğlanın dolabını döktüm sildim yerleştirdim. Yorganlatı kaldırdım tabi kaldırmadan önce her şeyi yıkayıp balkona attım. Şöyan da evi süpürüyorum. Temiz ev, temiz zihin ahsjsjs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?