- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Günaydın abla nasılsın
Acını anlıyorum ablaGünaydın canım,iyiyim toparlamaya gayret ediyorum bende .
Acını anlıyorum ablaçok zor Allah yardımcınız olsun ❤
Yaban geri dönmüşDostum ne olmuş buraya böyle, herkesler bırakıp gitmiş
Hoşbuldum NeverYaban geri dönmüş
Hoşgeldin naber?
Ne bileyim rüzgar gibi gittin ya öyle birden biz hiç bir şey anlayamadan.Hoşbuldum Neverdönüşümü niçin skandal olarak gördün ki
İyiyim , kürkçü dükkanina geri döndüm, bırakayım diyorum ama olmuyor
Sen nasılsın?
Sen olmayinca tadimiz tuzumuz olmadi yabanimDostum ne olmuş buraya böyle, herkesler bırakıp gitmiş
Coh sicah.Ne bileyim rüzgar gibi gittin ya öyle birden biz hiç bir şey anlayamadan.
iyiyim ben de, sıcaktan bayılıyorum bugün.
Ben bugün gözümü açamıyorum. 2 dk dışarı çıktım geldim yoruldum. Öldüm de haberim mi yok nedirSen olmayinca tadimiz tuzumuz olmadi yabanimdar geldi buralar
Loreth 3nity cilek.yagmuru AbsolutPromise A Arya_Stark01 Alicja filmdelisi Idrakyollariiltihabi @Vander bakin kim geldiii heloloyy
Gangsta yine banli tabii ki
Aaa yabanDostum ne olmuş buraya böyle, herkesler bırakıp gitmiş
Ve nemli. Nem olmasa iyi de nem çok.Coh sicah.
Ve nemli. Nem olmasa iyi de nem çok.
Sen olmayinca tadimiz tuzumuz olmadi yabanimdar geldi buralar
Loreth 3nity cilek.yagmuru AbsolutPromise A Arya_Stark01 Alicja filmdelisi Idrakyollariiltihabi @Vander bakin kim geldiii heloloyy
Sen olmayinca tadimiz tuzumuz olmadi yabanimdar geldi buralar
Ahahah, ya ben dememiş miydim bu kız geri gelir, dayanamaz diye? Ben demiştim demiş olmaktan zevk aldığım ender olaylardan biri.Sen olmayinca tadimiz tuzumuz olmadi yabanimdar geldi buralar
Hoşbuldum Loreth.Ahahah, ya ben dememiş miydim bu kız geri gelir, dayanamaz diye? Ben demiştim demiş olmaktan zevk aldığım ender olaylardan biri.Hoşgeldin Yabanelma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?