- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Kolay gelsin ☺ nerelerdeydin özlettin
İçsel yolculuğa çıktım bacım. Çamaşır suyuyla:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin ☺ nerelerdeydin özlettin
Gü nay dın evet daha yeni ayılabildim
Ben yiyemiyorum biliyorsun size afiyet olsunOooo kimler gelmiş... AbsolutPromise ... Konuna atlayan sazanları mısır ununa bulayıp mı kızarttın, buğulama mı yaptın? Şahsen kızartma severim. Buğulama kokuyor ya...
Soğuk bekledim bende ama alttan alttan bir sıcaklık gelip duruyorduMapus soğuk muydu canım?
Yazları sıcak ve kurak oluyorBen yiyemiyorum biliyorsun size afiyet olsun
Soğuk bekledim bende ama alttan alttan bir sıcaklık gelip duruyordu
Öyleymiş sıcaktan kilo verip geldim resmenYazları sıcak ve kurak oluyor
Bende çıksam iyi olur aslında. Çamaşır suyu çağırıyor ama çok üşeniyorumİçsel yolculuğa çıktım bacım. Çamaşır suyuyla:))
Gözyaşım pıt. Tam şüphelenmesem de biraz inanmıştım ben de.Oooo kimler gelmiş... AbsolutPromise ... Konuna atlayan sazanları mısır ununa bulayıp mı kızarttın, buğulama mı yaptın? Şahsen kızartma severim. Buğulama kokuyor ya...
?Gözyaşım pıt. Tam şüphelensem de biraz inanmıştım ben de.
Tam şüphelenmesem de. Yanlış yazmışım.
Yanlış yere mi yazdın yoksaGözyaşım pıt. Tam şüphelensem de biraz inanmıştım ben de.
Hayır bahsedilen konuyla ilgili yazdım. ☹Yanlış yere mi yazdın yoksa
Yanlış anlamışımHayır bahsedilen konuyla ilgili yazdım. ☹
Aman, KK tarihindeki sazanlıklarımı yazsam, Meydan Larousse'la kapışır.Gözyaşım pıt. Tam şüphelensem de biraz inanmıştım ben de.
Hangi kilo?Öyleymiş sıcaktan kilo verip geldim resmen
Bizimde camlar içler acısıBende çıksam iyi olur aslında. Çamaşır suyu çağırıyor ama çok üşeniyorum
Bacaklar gitmesin ya, hayııırr! Bacaklar da giderse geriye 10 cm'lik üst beden kalır yalnızca.Hangi kilo?
gitti bacaklar görüyor musun
Dışarı çıkma ihtimalin olsa da yepyeni bi mikrofiber bez alsan. Yeni olunca heveslenir silerdinBizimde camlar içler acısı
Bir zahmet silinmesi lazım ama kısmet ne zaman silinir bilmiyorum
Kafam hover edecek sadeceBacaklar gitmesin ya, hayııırr! Bacaklar da giderse geriye 10 cm'lik üst beden kalır yalnızca.