• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Dün evin önündeki salıncaklara indik kısa bir süre. Hava nasıl yaz havası, güneş, sıcak; Tshirtle bile piştik. Kızım anne deniz kenarında olsaydık şimdi dedi. Gözlerimizi kapatıp hayal kurduk, dalga seslerini, ayaklarımıza değen suyu filan hayal ettik, kızımı kuma gömüp, kumdan deniz kızı kuyruğu yaptık kendisine. Müebbet hapis yemiş mahkumlar gibi hissediyorum arada. :110:
Bende şu an alışveriş sitesi gezip hayal kuruyorum şunu alsam şöyle giyerdim diye. Evde de hiç yazlık kıyafetim yok. Aynı şeyleri giyip durmak da moralimi bozmaya başladı. Hof neyse ki salıncağa binebilmiş kızlar. Şükür etmek böyle mi oluyordu

Bende şu an alışveriş sitesi gezip hayal kuruyorum şunu alsam şöyle giyerdim diye. Evde de hiç yazlık kıyafetim yok. Aynı şeyleri giyip durmak da moralimi bozmaya başladı. Hof neyse ki salıncağa binebilmiş kızlar. Şükür etmek böyle mi oluyordu
Ya biz bu ilçeye 4 ay önce filan taşındık. Tenha, yeni yeni sitelerin yapıldığı bir yer. Daha önce şehrin göbeğinde, vızır vızır bir yerdeydik. İlk taşındığımızda çok yadırgamıştım, alışma sürecindeydim ama şu corona alışma sürecini direkt şükretme aşamasına çekti. =) En azından etrafta insan yok, çocukları biraz dışarı çıkarabiliyoruz. Şehirde yaşayanlara cidden kolaylıklar diliyorum.

Yazlık kıyafetin yoksa, bu bir ihtiyaç. Biraz alışveriş yap, iyi gelir sana. Benim de bir şeyler almam lazım. İlla ki dışarıda giyecek değiliz, evde de çıplak gezmiyoruz neticede. Çocuklar olmasaydı gezerdim ama o başka konu. :confused:

Ya biz bu ilçeye 4 ay önce filan taşındık. Tenha, yeni yeni sitelerin yapıldığı bir yer. Daha önce şehrin göbeğinde, vızır vızır bir yerdeydik. İlk taşındığımızda çok yadırgamıştım, alışma sürecindeydim ama şu corona alışma sürecini direkt şükretme aşamasına çekti. =) En azından etrafta insan yok, çocukları biraz dışarı çıkarabiliyoruz. Şehirde yaşayanlara cidden kolaylıklar diliyorum.

Yazlık kıyafetin yoksa, bu bir ihtiyaç. Biraz alışveriş yap, iyi gelir sana. Benim de bir şeyler almam lazım. İlla ki dışarıda giyecek değiliz, evde de çıplak gezmiyoruz neticede. Çocuklar olmasaydı gezerdim ama o başka konu. :confused:
İhtiyaç evet ama bakıp geçiyorum hiç alasım gelmiyor. Çünkü ben evde giyilmeyecek tarzda kıyafetlere bakıyorum anca içim açılıyor 😅

Screenshot_20200502-132216.jpg

Ünlü ve evli adamdan çocuk yaptım, sık sık ziyaretime geliyor karısından ayrıldı; edebli oynayacağım dedim ama olmuyor, yapamıyorum:
Adsız99.jpg

Bu arada önüme gelene yovşadığımı söylemiş miydim, Grim Reaper da dahil :KK70:
Adsızaa.jpg

Benim banım yeni açıldı, işim vardı ona geldim yoksa dizi izliore😂
Davulcu faal mi yahu?
Alla alla sizin orada yok mu? İstanbul'da değişik semtlerde yaşadım, her yerde vardı. Ama eşekli bir maceraya ilk kez tanık oluyorum. Ahaha 😃 Ay adam tokmağı eşeğe doğru sallaya sallaya kaçtı ya.

Alla alla sizin orada yok mu? İstanbul'da değişik semtlerde yaşadım, her yerde vardı. Ama eşekli bir maceraya ilk kez tanık oluyorum. Ahaha 😃 Ay adam tokmağı eşeğe doğru sallaya sallaya kaçtı ya.
Benim ev semt sayılmaz bayağı otoban üstü düşün, ondandır😂
Ama bu sene hiç duymadım davulcular işsiz kaldı diyordum neyse ki eşek kovalayacak kadar işlerinde güçlerindelermiş.

Back