- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım simstedir.İkinci çocuğu yapmaya karar verdim.
Senin sağın solun belli olmuyor ki bacım, her ihtimali düşünüyoruz.
Topiğe ilk girişim ne geyik dönüyor diye bakıyordumGeçerken uğradım. Sahuru burada mı yapıyonuz napıyonuz bu saatte?
Az önce bizim davulcuyu eşek kovaladı ve kızımla izledik.
Hellooooo darlings.
Buram buram 90larla gune başladık biz.
Komşularımız zaman makinesi bulduk ve 20 yıl geriye gittik sanacak.
Çocuklar da dinliyor mu
Ayrıca günaydınnn
En iyisini yapıyorsunuz. 1 numara benim yerime aya benzer i dinleyip taklit etsin ben yapınca artık komik kaçıyorBenim 1 numara mustafa sandal in bütün kliplerini taklit edebiliyor.
Tıpkısının aynısı dans ediyor
90 lardan geriye de gidiyoruz, hayat bayram olsa, neler oluyor hayatta vs.
Hayır yeni şarkılar güzeldi de biz mi dinlemedik.
Hellooooo darlings.
Ne demek komik kaçıyor, ben bara gittiğimizde yapıyorum Tarkan'ın Kuzu Kuzu, Yonca Evcimik'in Abone dans figürleri, hepsini yapıyorumEn iyisini yapıyorsunuz. 1 numara benim yerime aya benzer i dinleyip taklit etsin ben yapınca artık komik kaçıyor
Benim dansım normal zamanda da yıldız tilbe şeklinde özel bir tema yapmam gerekmiyorNe demek komik kaçıyor, ben bara gittiğimizde yapıyorum Tarkan'ın Kuzu Kuzu, Yonca Evcimik'in Abone dans figürleri, hepsini yapıyorum
Bir de Yıldız Tilbe dansım var, ne zaman bir 90lara gitsek gerekirse djden ister benimkiler Öyle bir çılgın atıyorum ahahfha Sarışınım'da elinde mendille tey tey halay çeken, Rober Hatemolarda yere diz çöküp çamaşır yıkamalı Roman oynayan falan birini görürseniz ve bunların hepsi aynı kişi olursa muhtemelen benimdir
Benim dansım normal zamanda da yıldız tilbe şeklinde özel bir tema yapmam gerekmiyor
En sevdiğim hareketlerinden biri eteği veya tişörtü şöyle yukarı doğru toplayıp, kalçayı arkaya atıp sağa sola sallayarak tepinmek ahahah bu gif tam o hareket değil ama bulabildiğim en yakını
Bir de Nez'in alüminyum folyo gibi pantolonuyla popo salladığı klibi vardı tey tey. Onu hiç yabmadım
Bence onun ayrı bir klasmanı var.Bence yıldız tilbe freestyle dansın atalarından
Tabii ki de. Kimseyle kıyaslanamaz bir yetenek çünküBence onun ayrı bir klasmanı var.
Hellooooo darlings.
geçip giden u uu zamanları u uu u bir yerlerde bulsam